multifan4 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) WitamZainteresowała mnie ta ofertahttps://www.olx.pl/oferta/kask-arai-rx7-gp-edwards-rozm-m-warszawa-CID5-IDi5RhW.html#20367ba5a3;promoted Czy Waszym zdaniem warto?Mój rozmiar i pasuje do niebieskiego moto.Czy odprysk wydaje się groźny? Cenię sobie komfort, nieparowanie, więc wolałbym coś używanego a markowego. Edytowane 13 Marca 2017 przez multifan4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Osobiście nie mam nic przeciwko używkom ale takie "otarcie" dyskwalifikuje ten kask moim skromnym zdaniem. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multifan4 Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Dziękuję za odpowiedź. A ja się jeszcze trochę waham... Ciekawe, czy sprzedający zejdzie z ceny.Myślicie, że chińczyk za kilkaset zł będzie bezpieczniejszy i równie wygodny niż taki Arai?Ma ktoś z Was porównanie kasku z tej pólki do tańszych? Jaka jest różnica w użytkowaniu? Edytowane 13 Marca 2017 przez multifan4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Chińczyk na pewno nie będzie lepszy, ale przecież używanych Arai'ów jest trochę do wyboru. Ten miał coś więcej niż otarcie. Swoją drogą takiego RX7 na ebayu można wyrwać za 500-600 PLN. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv81 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Mierzyles Araia? Wiesz jak to jest z wygoda, tak samo jak z gustami :) Jedz do sklepu, przymierz kilka modeli i marek i będziesz coś z autopsji o wygodnie wiedział. Nie wiem jak masz budżet ale np za 1099 zyla masz nowego AGV K5 - uniwersalne zastosowanie lub inne np shark, icon itp do tysiaka nowego kupisz. Używka ok ale z pewna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Przecież ten Arai jest po glebie, to nie jest obtarcie powstałe "bo mi kask spadł z siedzenia"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Myślicie, że chińczyk za kilkaset zł będzie bezpieczniejszy i równie wygodny niż taki Arai Jestem tego prawie pewien. Za niego to i 50zł bym nie dał, nadaje się już tylko na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi