Marcus175 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam , jak skompletować silnik yamaha YZ 125 2hg rocznik 1987 najprawdopodobniej . Mam same kartery i sprzęgło . Czy cylinder podejdzie od nowszych modeli ? Jak dobierać tłok pod cylinder ? Jak z membraną ? Czy zapłon z instalacją spasuje od innych modeli ? Gaźnik wiem że wystarczy dopasować by była odpowiednia dysza .Czy wał dobiera się pod wymiary czy rocznikowo ? Gdzie mogę znaleźć manual serwice od tego modelu ? Niestety nie posiadam elementów jako wzór więc dlatego mam tak wiele pytań dotyczących tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancymon Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) www.megazip.ru , ogólnie to lepiej ci będzie kupić kompletny silnik niż składać z części Edytowane 1 Lutego 2017 przez Ancymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus175 Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Mega wielkie dzięki za stronkę . w jakich cenach kupie w miarę dobry gaźnik 125 2t pod ten silnik ? czy spasuje zapłon od skutera do tego motocykla po toczeniu itp ? czy tylu obrotów może nie wytrzymać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryhol Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Ale cenowo chyba się nie opłaca tego robić, bo z dostępnością części to masakra.Nie lepiej by ci było zrobić swapa do nowszej jednostki silnikowej 2T? Edytowane 22 Lutego 2017 przez kryhol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus175 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 kupiłem już całą rm250 po robocie silnika w dobrej cenie 95 r . Teraz się zastanawiam jak zrobić prąd na światło w tym silniku . myślałem od suzuki ts250 zapłon lub ktm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 szukaj czegoś o porównywalnej masie i gabarytach magneta wtedy najmniej zmienisz ch-kę silnika , można zobaczyć z popularnych jakie jest porównanie z magnetem i stojanem z chińskich kibli Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus175 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Juz mam silnik rm 250 w rammie i sprawdzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi