aziu Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 jeżdze banditem (gsf600n) 95 r. mam przejechane 40 tys km i mój łancuch kfalifikuje sie do wymiany. Chciałbym sie dowiedzieć jaki byłby najlepszy za przyzwoite pieniądze i czy tylnia zebatke też należy wymienic tak przy okazji to morze ktoś wie jaka jest przybliżone cena klocków hamulcowych na przód, i jaki morze być powód strasznie grzeją mi sie tarcze hamulcowe z przodu nawet ppo krutkiej jeżdzie i dlaczego nie moge mojego bandziora postawić na przednie koło. ZGÓRY WIELKIE DZIEKI!! POZDRO . :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Masz zapieczone tloczki w zaciskach i dlatego tarcze sie grzeja a klocki szybko zuzywaja.Trzeba rozebrac zaciski i oczyscic. Co do tego co kupic i za jakie pieniadze odpowiedza koledzy mieszkajacy w Polsce. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aziu Opublikowano 5 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 WIELKIE DZIEKI ZA INFO. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Września 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Primo - jeżeli wymieniasz łańcuch, to wymieniasz też obie zębatki. Chyba że zależy Ci na szybkim skatowaniu nowego łańcucha. Jeżeli chodzi o zębatki i łańcuch to polecam zestaw z Larssona - łańcych RK plus zębatki Jetsprotex (tal to się chyba pisze). Nie wiem jak z kosztami - mogę sprawdzić jutro w katalogu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aziu Opublikowano 6 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 jak byś mógł to sprawć cenowo. Gdzie to kupie z wyśylkim morzna? tu gdzie mieszkam nie ma nic do najbliszego sklepu z takimi częsciami mam prawie 100 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 zamów njlepiej cały katalog(17 zł+wysyłka) n a pewno przyda się nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi