KameSawa Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Na późniejszej odsprzedaży mi nie zależy aż tak bardzo ale po komisach się przejde na pewno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Temat jest prosty - masz budżet 7k to kupujesz moto za 4, za resztę robisz remont i latasz. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KameSawa Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 https://www.olx.pl/oferta/sachs-zx-125-z-niemiec-2001-yamaha-dt-nowe-opony-super-stan-kat-a1-b-CID5-IDhcAtr.html#c7a1ab9b43a coś takiego? Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 A gdybym jednak zdecydował się przyoszdzędzić więcej i kupić nówke z salonu to na co najlepiej się nastawić i jak to wygląda cenowo? Ewentualnie jaki chińczyk gdybym chciał zaryzykować?PS. na chinszczyznie nie da sie przyoszczedzic.No chyba, ze wychodzisz z zalozenia, ze lepiej jest kupic 16 par butow na 2 sezony, niz 1 porzadne, to ja juz sie nie wpier.... w Twoje zakupy :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KameSawa Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 PS. na chinszczyznie nie da sie przyoszczedzic.No chyba, ze wychodzisz z zalozenia, ze lepiej jest kupic 16 par butow na 2 sezony, niz 1 porzadne, to ja juz sie nie wpier.... w Twoje zakupy :)No to właśnie mówie że jestem totalnym laikiem i dla tego tak pytam o wszystko żeby nie wpakować się na mine albo coś ;) . Moto i tak najzybciej w czerwcu kupowane będzie ale już chce się podowiadywać i rozejrzeć co jak i na tą chwile myśle o dt 125 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 https://www.olx.pl/o...html#c7a1ab9b43a coś takiego? Co o tym sądzicie?' no wreszcie przeczytałeś temat który musiałem ci zalinkować :D tak to jest dt 125 w sumie , ten sam silnik ta sama rama tylko tylko napisy inne , generalnie dobra opcja , cena dosyć wysoka uważam więc dokładnie oglądać Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KameSawa Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 https://www.olx.pl/oferta/mz-125-sx-rt-drz-dt-motor-terenowy-cross-2006-rok-supermoto-CID5-IDiD8v7.html#d17fc19061a co sądzicie o takim moto? Nadaje się czy nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 napewno gorsze w teren niż dt choćby ze względu na sporo słabszy i delikatniejszy silnik Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astonbordeaux Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ja bym ci poradził Yamahe DT 125 R. Sam od takiej zaczynałem. Na oryginalnych zębatkach i w roczniku najlepiej 87-89. za dobrą sztukę dasz około 4000-5000zł, ale niema problemu z jej ewentualnym odblokowaniem. Moja waga to 100kg i na oryginalnych przełożeniach dawała radę na drodze 140km/h odblokowana. Konstrukcja prosta jak konstrukcja cepa. Moja miała przejechane 17000km na oryginalnym tłoku(ogólnie cała była w oryginale) bo te stare roczniki niebyły blokowane na wydechach i dyfuzorach. Jedyną blokadą był przestawiony zawór YPVS do odblokowania, a w sumie to do przestawienia w10min. i cieszysz się pełną mocą. A z tego co się orientuję to potrafi ona sięgnąć przy tych starszych silnikach 30KM. W nowszych już ciężej ponieważ sama pojemność jest już zaniżona o 1-2cm3. Przerobiłem ten motocykl cały taki byłem podjarany jak go kupiłem :) i jakbym miał teraz zaczynać przygodę z enduro od początku postąpił bym tak samo najpierw DT. Po prostu pali od kopa. Sama robi mieszankę. Części są tanie w razie czego. I mnie nigdy nie zawiodła ,a na niej się uczyłem, a jak rider się uczy to moto cierpi ;) .POZDRAWIAM.Przesyłam link do moich filmików z moją DT 125R 1987r. moto dotrzymywał kroku pozostałym: :biggrin: Na tych filmikach jestem totalnym świeżakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi