samson Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Moja porcja fotek jest tu:http://acn.waw.pl/tombra/borki04/ Jezeli ktos ma do wrzucenia foty a nie ma miejsca zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Samson - jesteś mistrzem ! Takich fot nie mam nawet z imprez z Kazimierza. Piękny sweterek po dziadku (pożyczony na szybko od rodzinki z okolic, na szczęście bo pierwszej nocy zmarzłem w domku jak pies) + faja w gębie i "alpażur" (zwany również mózgojebem) w ręku to cały ja ;) :( (winko pożyczyłem od Samsona :-) do zdjęcia).Bardzo mi się podobała cała impreza. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Czolem! powinienem chyba zostać Waszym forumowym Mesjaszem a Agnieszka Mesjarką po tym jak jeździliśmy XTką po jeziorze. Fajnie sie patrzyli ludzie z jachtu, co przepływał obok nas Ta, a ja jak ten niewierny jezdzilem obok po plazy ;).Hehe, ale sie fajnie Ecia zakopywala w tym piachu ;).Przejazdzka nad jeziorko faktycznie byla wypasiona :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 (winko pożyczyłem od Samsona :-) do zdjęcia). A tam do zdjęcia, degustowałeś aż Ci się uszy trzęsły :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Września 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Grzesiek (Avalon) - Ty mnie chroń, najlepiej!! Nie wiem czy pamietasz ale jak dosiadłeś Afryki to prosiłem Cię ..."nie jedź"... No sęk w tym, że nie pamiętam. Następnym razem Grzesiek nie cackaj się ze mną jak z dzieckiem, tylko mnie walnij przez łeb! :lol: Wtedy usłyszę.Widzę już fotkę ze stawiania sprzęta na gumę, nie mogę doczekać się płytki od Ciebie z tą mega wypasioną sesją na leśnej drodze!!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUCHY Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 Witam,Nie mogę jakoś w załączonych zestawach dopatrzeć się grupowego zdjęcia zlotowiczów, a przecież kilka osób robiło foto. Jeżeli ktoś takie posiada to proszę o zamieszczenie do ściągnięcia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tommmy Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 Jest tu: http://www.dominikszymanski.neostrada.pl/B...s/photo_76.html ale słabo wyszło. Może ktoś ma lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 Zdjecia zbiorowe sie nie udało. Zadne z trzech które robiłem bo dwóch kolegów zostało w kamizelkach forumowych i światło lampy błyskowej pieknie sie od tych ubranek rozproszyło i odbiło w taki sposób że poza tymi kamizelkami nie widać juz nicwięcej.Klapa.... :? Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 ja mam chyba w swoich zbiorowe zdjecie ale udostepeni jak bede mial czas wrzucic gdzies na serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 9 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2004 No właśnie Bern, kiedy będą Twoje foty - bo niektórzy już nie mogą się doczekać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 http://164-bem-8.acn.waw.pl/borki/foty_berna/ foty sa. troche duze ale kazdy sobie obrobi jak zechce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Września 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 W tym miejscu wielkie publiczne dzięki dla Avalona za płytkę ze zdjęciami ze zlotu. Grzesiek - respect za "zdjęcia w lesie", znów mam fajne nowe tapety ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi