fazer1000 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Przejechałem w mijającym roku tylko ok. 800 km i myślę żeby nie wymieniać oleju w silniku tym bardziej że moto garażowane w ciepłym garażu no temperatura nie spadnie poniżej zera znajomy mechanik z serwisu hondy mówi że można nie wymieniać a co Wy o tym myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Na zdrowy rozsądek to Panie weź - ten olej jest przepracowany ?Nie jest!Zostaw go i czekaj na sezon. I zły dział na takie tematy, pewnie poleci w kosz, ale może zdążysz przeczytać ;) Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Leon84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zależy od oleju. Ja używam syntetyka i po analogicznym przebiegu w zeszłym roku nie zmieniałem. Weź strzykawkę z wężykiem, zaciągnij trochę oleju z silnika i zostaw w słoiku na tydzień. Odpowiedź powinna się sama nasunąć. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 zostawić. więcej POCZYTAĆ w dziale mechaniki, akurat kwestie olejowe są wałkowane na okrągło we wszelkich odmianach tematujsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi