MłodyWilk22 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Jeśli wczytasz się w moją wypowiedź to zauważysz, że nie jest off-top.Adam napisał, że 55kkm to żaden przebieg - a jak widać co opisujesz to 55kkm w tym silniku sieje niezłe spustoszenie i trzeba to brać pod uwagę dobierając olej. Ps. Z tego co pisałeś to oprócz skrzyni i karterów jeszcze coś starego istotnego tam zostało - nazywa się to wał.To tak dla przypomnienia... I nie irytuj się tak, bo widzę, że strasznie boli Cię jakakolwiek krytyka pod kątem twojej 954RR. Stało się, zmęczyła i rozsypała się bidula, poskładałeś ją jako tako i może to pochodzi...Wyluzuj Pan :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 ... albo te silniki są poprostu delikatne... Tak, silniki do 954 są delikatniejsze od reszty fajerów, ale największy ich problem to ten alusin na cylindrach. Pomijając ten aspekt silniczki te są zajefajne w jeździe (duża moc, przyjazna charakterystyka itp) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 No i jak tam leci? Doszły jakieś km? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiz1986 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Tak, mam jakies 400 i chyba na ten sezon koniec. Zalałem go syntetykiem po tych 200km. Przejechałem kolejne 200 i czekam do nowego sezonu albo jakiejś lepszej pogody na wiosnę.Na razie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi