ProPlayer13 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam, mam problem z moja dt 80 lc2, otóż na zimnym silniku na wolnych obrotach gaśnie, na ciepłym jest wszystko ok. Iglica ustawiona o jeden rowek niżej niż środek ( drugi rowek od dołu ) śruba składa mieszanki wykręcona o jeden obrót, a wolne obroty ustawione na około 1500. Jak myślicie co może być problemem? W najbliższym czasie dodam zdjęcie z kolorem świecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Używasz ssania ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProPlayer13 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Tak, na ssaniu chodzi około 30 sekund i potem obroty spadają i je wyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 no to przy obecnej aurze może być mało ........termostat sprawny masz ? Jak długo musi obecnie chodzić na ssaniu żeby zaczęła pracować na wolnych obrotach ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProPlayer13 Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Tylko problem w tym, że pochodzi 30 sekund i już gaśnie na ssaniu chyba, że gazuję, a tak ogółem to jak od razu wsiądę i przejadę się z 50 metrów to już chodzi na wolnych. Termostat raczej sprawny, bo się nie grzeję tylko temperatura jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi