Andrzej JK Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Cześć, mam kilka pytań, na które nie znam odpowiedzi: 1) Jakie jest uzasadnienie takiego umieszczenia dźwigni skrzyni biegów? http://www.ebay.nl/itm/Honda-Museum-sale-CYB-350-Racing-RSC-1-orig-of-total-18-units-built-/161588568673 2) Czy w Niemczech żółte światło stop z tyłu było wyznacznikiem kategorii prawa jazdy? W moim motocyklu oryginalny klosz tylnej lampy był okrągły i miał żółty kolor, tak jak tu: https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/honda-cb-125-k-tank-sitzbank-kotfluegel-tacho-lampe-ruecklicht/544965625-306-4217 może zna ktoś odpowiedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 ad.1 bo przestawiono w inne miejsce podnóżki i w normalnym układzie dźwigni noga wisiała by w powietrzuad.2 nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej JK Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 ad.1 bo przestawiono w inne miejsce podnóżki i w normalnym układzie dźwigni noga wisiała by w powietrzuad.2 nie wiem.faktycznie, teraz to zauważyłem. Ta lampa to pierdoła, ale każda mała cebula w DE ma takie lampy. Francuskie i duńskie mają klosze takie jak w USA miały 175. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Odwrócona dzwignia, w zastosowaniu wyscigowym- nie przydziera sie tak czubka buta, przy naprawde ostrym zlozeniu, no i w tymze zlozeniu latwiej wrzucac biegi na wyzszy..Sorki za brak PL znakow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi