jeszua Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 że nie można jej wypiąć..? membrana, jak powinieneś wiedzieć pytając setki razy mniej więcej o to samo, w różnych odmianach wyrazów, ma m.in. parametr paroprzepuszczalności, ograniczonej. ergo w warunkach np. letnich poczujesz się jak w foliowym worku, kiedy przestanie wystarczaćjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Co do Rukki, nie wnikając w zalety stałej lub wypinanej membrny ale odnosząc się do trwałości - cięzko wykończyć taką kurtkę, moja pierwsza wytrzymała ponad 10 lat i tylko ślizg wymusił wymianę, drugą użytkuje już kilka lat i nic nie zapowiada jej końca. To naprawdę doskonała trwałość i jakość wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Dlatego też azproponowałem Evolutiona, mtórego katuję już kupę lat w każdych okolicznościach... Ale Kolega nie wpadł że robią więcej niż jeden model ;). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomis69 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Podepnę się pod temat... Dainese Laguna czy RST Blade Sport? Ubranko cało roczne, nawet zimą w deszczu będę w tym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 W takim razie żadna z tych kurtek :). Staszek podał dobre propozycje na takie warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomis69 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Mierzyłem dziś Alpinę i jest średnio wygodna... Będzie RST Blade z serii Pro Series. Wydaje się być bardzo ok, a za sezon może dwa kupię coś lepszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Odpuść RTS bo to kupa. Moja się rozpadła po kilku miesiącach.Furygan Genesis. W tym śmigać będę już drugą zimę. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomis69 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Ale przecież od tego mamy gwarancję :) Jest bardzo wygodna... Zakładałem Dainesse, Alpinę i Rukki nie brałem pod uwagę bo cena zbyt wysoka... i tak grubo idę z zakupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi