Domier Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 http://otomoto.pl/oferta/triumph-speed-triple-speed-triple-1050-sety-crash-pad-kierownica-lsl-wydech-shark-pelna-dok-ID6yzAeZ.html 660072809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 No nie powiem, zakusił mnie, zwłaszcza że maszyny w takim stylu poszukuję :) Jeśli do wiosny się nie sprzeda (w co wątpię) to chyba zadzwonię, daleko nie mam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Po co czekac do wiosny. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domier Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Do końca roku chcę kupić torówkę tak wiec jak się nie sprzeda do tego czasu to go zostawiam i przelatam następny sezon co najmniej :) Najwyżej torówka będzie mniej wypasiona niz planowałem. Szczerze mówiąc chyba wolałbym żeby się nie sprzedał to będę musiał coś wykombinować a nie ukrywam ze ja poświęcilem prawie 3 miesiące żeby kupić takiego Triumpha który trzyma się kupy Edytowane 24 Września 2016 przez Domier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Załóż clip-ony i na początek wystarczy do torowania. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domier Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Załóż clip-ony i na początek wystarczy do torowania.wracam do supermoto tak wiec pozycja kierownicy akurat mi nie przeszkadza :) Poza tym jak juz wjezdzam na tor to chce miec swiadomosc ze jezdze sprzetem który mogę skasować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Ok, teraz rozumiem :). Ja mam tak samo z tym gruzowaniem ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Po co czekac do wiosny. :) Gdyby nie to, że GSa jeszcze nie sprzedałem (nawet nie wystawiłem do sprzedania) oraz po wywrotce na mniejszej beemce mam pękniętą kość śródstopia i ledwie chodzę to już bym jechał po Trypla :) No cóż, na wiosnę będę coś działał, celowałem w K1200R (może po naciągnięciu budżetu to i K1300R) ale taki zadbany Triple 1050 też będzie w porządku. Plecaczkowi raczej nie będzie za wygodnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FestinaLente Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Znajomy motocykl :) Widzę, że kolega za długo na nim nie polatał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi