Natalia Cattiva Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Wczoraj na padoku spod biura zawodów na imprezie Red Bull 111 megawatt skradziono dwa motocykle marki KTM:1. KTM EXC200 2016Okleina factoryOsłona przedniej tarczy Aluminiowa płyta pod silnik Numer 222 na czaszyVin: VBKGSA203GM145658 2. KTM 350 XCF-W 2016Plastiki acerbis biało pomarańczowe Osłona sprzęgłaOsłona pompy wody Paski do wyciągania motorów Pomarańczowa zębatkaVin: VBKEXK404GM252097Kontakt 728-864-990609-174-799 https://s17.postimg.org/j0t7pbaqn/xxx.jpg https://s18.postimg.org/6h2yi2qtl/image.jpg Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Jeszcze nie dotarte. Brak słów na to. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Jeszcze nie dotarte. Brak słów na to.no ku*wa bym rece u dupy ujebala. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croug Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jak znajomy mi o tym w szkole powiedział to sam nie dowierzałem że do czegoś takiego doszło... Ludzie ch*je... Cytuj http://imgur.com/og2ejjF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spaliniarz Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Napiszcie coś więcej jak do tego doszło żeby ludzie na przyszłość sie zabezpieczyli.A ktm wprowadził już unikatowe numery dla części czy jeszcze nie ? bo obiło mi się gdzies o uszy że takie zabezpieczenie mają wprowadzić. Edytowane 19 Września 2016 przez Spaliniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Pod biurem zawodow kilka minut staly. wszystko mialo miejsce ok 21.30 w piatek 16.09.Tak zgadza sie - numery czesci nadane przez KTM. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysiu Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Znalazły się? Cytuj Chcesz zobaczyć trochę amatorskiego enduro? Zapraszam na mój kanał YT ---> KLIKNIJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 co Ty. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi