olej Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 co etam !! dobrze jest :D a co tobie znowu sie odmieniło ?? :D co tym razem masz na oku ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 temat jest z przed prawie poł roku.. mam takie pytanie.. ktoś w końcu kupił 400ccm?? czy tylko chorujecie na nie .. :lol: dodm że moge pogonić swoją na jakieś 7900zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 heheh :D temat z przed roku i tak pewnie nikt nie kupil :D ja jak juz pisalem, po powrocie z wakacji , kawa ktora mialem kupic okazala sie kupa. stracilem 3K w PLNach na slabym kursie $, kupilem sobie snowboard teraz i juz duuupa raczej :D wakacje znow w usa i 3ba bedzie znow zarobic na moto, chyba ze mi ktos dorzuci do hondy S2000 :D 2. Jak sie jezdzi na RR? jak jest z przesiadka z 400 na 900?? duuuuzy szok czy wszystko OK tylko szybciej? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 hehehe nikt nie kupił :D ja tam choruje prawie na wszystko co ma 2 kółka i silnik :lol: nowak => a nie masz jakiegoś drugiego miejsca na wyjazd ?? :D :twisted: to raz a dwa to igła ci jeszcze nie odpowie jakie miał wrażenia z jazdy bo motor narazie ma niezłożony (CHYBA :D)..... zresztą niech sie sam wypowie na ten temat :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 KIEDYS JEZDZILEM Z TAKĄ FAJNĄ DZIEWCZYNĄ KTORA PROWADZIŁA ZXR 400 - ALE ONA POGINAŁA HOHOHO. TO TAKA NIBY 400 A PODAJE ŻE AŻ STRACH. PS. CIEKAWE CZYM TERAZ JEŹDZI. :D :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 hehehe no pewno że pogania :twisted: jakby nie poganiała to kto by na to chorował :D :D ostatnio znalazłem fajne malowania małej ninji normalnie takie że mózg w poprzek staje :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 jak już olej zauwazył nie miałem okazji sie przejechać na mojej RR ale latałm na 929 i R1 (nie mowie juz o SRADzie 750) i powiem wam ze ajzda takim samolotem jest znacznie bardziej wymagająca ... Np na 750 z 2004 latałm 30minut po miescie i jak z niego zlałem to miałem mokre włosy i w ogóle delirke czego na ZXRce nigdy nie miałem.. Ale jesli dużo jeździsz 400 to mysle że spoko można taki skok zrobić ale do wszystkiego trzeba podchodzić rozsądnie.. pozdro.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 heheh Olej miejsca zawsze duzo do USA :( warunek student :( a zeby nie bylo OT> a jak bylo na R1?? :( podobno GSXR750 2k4 ma takiego kopa jak r1 z 98-00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 ee no to studentem to ja nie jestem :( nie mniej jednak szukam roboty na wakacje nie ma bata jakies moto musze kupic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 a ja wam powiem ze moze jednak bede mial ta kawe ;) jeszcze mala wojna w domu, przelicze kase ile zostalo i ile moge porzyczyc :P oblicze koszta rejestracji i ewentualnej eksploatacji i moze moze.... teraz jeszcze tylko zeby ktos obejrzal sprzeta czy jest OK i mozna jechac i oblookac samemu ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 No to jak coś nabędziesz to masz się pochwalić :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu88 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Kolega zamierza kupic zxr 400 1996r, chcialbym sie dowiedziec gdzie mozna znalezc informacje na temat malowania z tego roku, chodzi rowniez o kolor ramy, ta akurat ma czarna i nie wiem czy np nie byla malowana (po naprawie). Jesli chodzi o dostepnosc czesci czy o jego osiagi zglebilem juz nieco temat, interesuja mnie tylko porady tzw. kupujacego, czyli na co zwracac uwage w przypadku tego modelu. Za pomoc dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jesli chodzi o malowanie to popatrz tutajhttp://www.bikepics.com/kawasaki/zxr400/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zdaje się ze jeden z forumowiczów prowadzi dość obszerną stronę o ZXR4 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Mówicie oto i jestem :-D :evil: http://www.zxr400.republika.pl/ . I jakby co to zgłoś się do użytkownika IGŁA on miał kiedyś zxr'a tyle że w wersji H :P http://www.zxrworld.co.uk/zxr400/main.htm tu też koniecznie zajrzyj, tylko jak znasz angielski bo bez tego ani rusz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi