Gość komandosek Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Mysle ze starczą normalne pilot powery. Tzn te dwuskladnikowe sie szybciej zużyją. Ja mam teraz rennsporty i jestem generalnie bardzo zadowlony, bardziej niz z pilot powerow tylko nie wiem czy znajdziesz tylną gumę w rozmiarze 160. ...moze to co pisze jest zgrubsza bez sensu bo radze albo opone na tor albo pierwszego pilot powera bo dluzej wytrzyma, ale wlasnie tak zrobilem, pilot power ma mniejszą powierzchnie styku na rantach niz sportowa guma i jak bedzie jeszcze dwuskladnikowy to zniknie w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja mam z tyłu S20 i trudno jest ją zerwać...Z przodu Sport Daemon i nie chce skubana puścić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 A te ciśnienia, które podałeś na pewno są o.k.? Może z nimi coś pokombinować? Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrakadabra66 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Też chciałbym to wiedzieć ; ) Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez abrakadabra66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Do śmieci, po ch*j drążyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrakadabra66 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 bridżston s20 zawitał właśnie na feldze :) nakarmię go 2.2 bara coby nie popełnić tego samego błędu, mam nadzieje że to będzie jakoś trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 bridżston s20 zawitał właśnie na feldze :) nakarmię go 2.2 bara coby nie popełnić tego samego błędu, mam nadzieje że to będzie jakoś trzymać. Tee.. Magik, wlasnie mialam pisac nabij 2.2 i zobaczysz roznice ;) a jak nie to bedziemy dalej grzmocic temat :P Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi