Rura_ Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 l]A na serio po ostatnim locie nie mam co mażyć o zasiadnięciu za kierą więc lecą motocykle:1. Suzuki SRAD 750 zrobioną na tor, odciążona itp. Jakieś 200 km po serwisie i wymianie opon fotohttps://photos.google.com/share/AF1QipMskjO0fYa2wVK4SYHoiVResTKIhu85LgGXRCrBvjcF6fWXE6f7rrodWfoJ8l6NfA/photo/AF1QipMzpaHwvg9OQNY04nXGabrTot-o4OTZTvxK1ooy?key=OEZJc2tqVlhyT3lFclV1dElzUGNHNVZyWnhjNndBFilmik jak jeździłem na Poznaniu, proszę nie zwracać uwagę na początku, usiłowałem się nauczyć wiedzieć min. ;-) :https://www.youtube.com/watch?v=EROt3sdopOQ 2. MW750 w oryginale: jeżdżące oczywiście, zameldowane itp: http://polskajazda.pl/Motocykle/KMZ/MW-750/142590 3. Street Trypel R 2011 po crashu cały i prosty braki typu połamaną kierą, owiewka i takie tam. Jak chodzi Ogólnie zawartość: http://imageshack.com/a/img921/9656/1kiRML.jpg do uzgodnienia bo mam różne wydatki czasami wpływające na formę. Telefon jak coś: 519 735 166. Jak bym nie odbierał to oddzwonię lub info przez SMS. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 No miałem starcie z gablotą wyjeżdżającą z podporządkowanej. Miałem farta bo nie centralnie. I tak z kasku mu pociągnąłem na tyle ambitnie że wyłączyło mnie na miesiąc ;-). A teraz następstwa strzału powodują brak możliwości przyszłego kierowania. Dlatego wyprzedaż. No i z łażeniem też problemy i z widzeniem też. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) O kuźwa... Zdrowiej , zdrowiej, to najważniejsze!!!! Rozeslalem wici w sprawie MW Pozdro i Trzymaj się!!!! Janek. Edytowane 25 Czerwca 2016 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Powrotu do zdrowia życzę.Ach te pi*dy z puszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikon Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Szybkiego powrotu do zdrowia. Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Adikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Pany dziękuję.Ale trzymajmy się meritum ;-)Ze mną różnie na razie. Żeby nie Małżonka to cienko całkiem by było, bo nawet wybudzić mnie nie mogli, a ona dała radę :-). Teraz też mnie targa wszędzie. Złoto-platynowa Kobieta normalnie. Nie kazała mi koni sprzedawać, ale poznałem rokowania... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Rura zdrówka przede wszystkim. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Rura dasz radę, ja jestem po udarze niedokrwiennym ( zdiagnozowane) i pomału dosiadam HD- mimo sprzeciwu mojej najlepszej z żon.Zdrowia chłopie. :lalag: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Pewnie że chęci są... Tylko bez oka i błędnika raczej cienko się widzę... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Czerwca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Dużo zdrowia stary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Powrotu do zdrowia :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zdrowiej rura!!!!! Wici rozesłane Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Dzięki bardzo. Choć tyle mojego będzie. A na serio szkoda żeby stał, bo jeździ dobrze, albo nawet lepiej niż dobrze. Sradzina zarezerwowana na razie. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Pany dziękuję.Ale trzymajmy się meritum ;-)Ze mną różnie na razie. Żeby nie Małżonka to cienko całkiem by było, bo nawet wybudzić mnie nie mogli, a ona dała radę :-). Teraz też mnie targa wszędzie. Złoto-platynowa Kobieta normalnie. Nie kazała mi koni sprzedawać, ale poznałem rokowania...Człowieku nie znam Cie, ale charakter to Ty musisz mieć !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Kurde już powinienem zacząć się bać, czyza chwilę dopiero ;) Od tego współczucia to mi tylko gorzej się zrobiło i dołek mam od 3 dni ;) Ale spoko będzie dobrze i tego się trzymajmy :))) Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi