Limo Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Jeśli instruktor nie wspominał o używaniu tylnego hamulca przy nawrotkach to go zmień :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Jeśli instruktor nie wspominał o używaniu tylnego hamulca przy nawrotkach to go zmień :)Limo ale GS ma ABS niewyłączalny :) ... chyba :huh: Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 A to nie można lekko wcisnąć hamulca bez aktywowania absu? Nie jeździłem to nie wiem. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 No więc właśnie, abs nie powinien mieć nic do rzeczy przy nawrotkach. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej57 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Instruktor jest OK, ma ogromną wiedzę i praktykę, o wszystkim mi mówił. ABS da się wyłączyć ale przy lekkim hamowaniu i tak nie działa. Testowałem ostatnio Horneta i Hondę 750 VFR i szczerze powiedziawszy pewniej się czuję na mojej bestii :). Pozycja jest bardzo wygodna, trochę wysoko (siodło na 90 cm) ale dostaję całymi stopami do ziemi. Może muszę więcej ćwiczyć :icon_question: . Jeżdżę 4-5 razy w tygodniu tak do godziny jednorazowo. Przez miesiąc przejechałem 1000 km. Sąsiad mówi że mu kury straszę i dlatego słabo się niosą. Ja raczej podejrzewam że się ze mnie śmieją i drażnią, bo często biegną przed motocyklem a ja nie mogę ich dogonić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 No więc właśnie, abs nie powinien mieć nic do rzeczy przy nawrotkach. można cuda robić :) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ma wyłączony ABS.skąd wiesz? przecież nie widać kontrolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Bo blokuje tylne koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi