bonhart88 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 a zrobiłeś sobie zdjęcie na monsterze? bmw f800 polecam model gs, bardzo przyjazne moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didiek93 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Zdjęcia nie robiłem, ale korzystam ze stronki cycle-ergo.com i Monster odpadł z marszu.A jak z kosztami utrzymania F 800 ? Z tego co czytam po innych forach to nie ma tragedii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didiek93 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Do Berlina to kawał drogi.... Mieszkam w regionie Rheinland Pfalz (Mannheim) więc jeśli ktoś tutaj urzęduje to bardzo chętnie skorzystałbym z pomocy doświadczonego bikera. Zdecydowałem, że będę wybierał spośród : XJ6, XT660X, F800R, Fazer lub Tiger 800. Ale jakimś cudem ten bawarski brzydal bardzo mi się podoba. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seidhe Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zdecydowałem, że jednak na razie wstrzymam się z kupnem tej 125tki, zrobie najpierw kurs na A2 i kupię coś lepszego. Tylko tutaj już jest więcej modeli do wyboru, polecilibyście coś co zmieści się w limicie na A2? Patrzyłem na Bandita 600 ale to chyba przekracza moc w KM a nie chce się bawić w "ograniczanie" mocy motocyklu.Jak już będziesz miał A2(masz?) to zastanów się nad Hondą NC700X, fajny sprzęcik. Na Twój wzrost w sam raz i sporo jest na A2. i dzwięk inny niż pierdziawki ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi