songoku Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Byłem MOTOCYKLEM :P Nitka jak dobrze się przyjrzeć to żywcem zdjęta z Radomia. Obiekt całkiem spory. Duże różnice poziomów. W niektórych miejscach na pierwszy rzut oka trochę blisko siatki. Niemniej wygląda bardzo fajnie, dojazd bajka. wystarczy zjechać w Strykowie i jesteśmy prawie na torze. Zobaczymy jak z cenami bo są sprzeczne informacje na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
type-r Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Byłem MOTOCYKLEM :P Nitka jak dobrze się przyjrzeć to żywcem zdjęta z Radomia. Obiekt całkiem spory. Duże różnice poziomów. W niektórych miejscach na pierwszy rzut oka trochę blisko siatki. Niemniej wygląda bardzo fajnie, dojazd bajka. wystarczy zjechać w Strykowie i jesteśmy prawie na torze. Zobaczymy jak z cenami bo są sprzeczne informacje na stronie.A jak nawierzchnia (przyczepność)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 nie było jazd. To była impreza inauguracyjna dla szerokiej gawiedzi. Swoją drogą byłem po 14 i ludzi był tłuuum!Nawierzchnia na pierwszy rzut oka trochę mało chropowata jak dla mnie, ale może to tylko złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Odwiedziłem ten tor samochodem. Nawet fajny, trochę kręty, niewielkie różnice poziomów. Było bardzo ślisko i zimno ale zabawa i tak przednia była.Te Hondy jakieś takie powolne na mokrym ;) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Hondy ryły przodem okrutnie, więc nie dziwne :) .Byłem na tym evencie, wprawdzie jako oglądacz, ale jakbym wiedział to byśmy pogadali :) . Sam wstępnie planuje polatać teraz w niedzielę. Motocyklem dało by radę by tam pojeździć, ale to typowo szkoleniowy obiekt, poza tym typowo samochodowy (dużo ciasnych zakrętów, małe szykanki, małe patelnie itd.) Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 wszystko zależy od konfiguracji toru. Ta na filmie chyba jest dość kręta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Tak mam Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Odwiedziłem ten tor samochodem. Nawet fajny, trochę kręty, niewielkie różnice poziomów. Było bardzo ślisko i zimno ale zabawa i tak przednia była.Te Hondy jakieś takie powolne na mokrym ;) Nie będę gorszy :) . Onboardzik ode mnie Edytowane 20 Listopada 2016 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi