uter111 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Mój pierwszy motocykl.Jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia , ale wszystko w swoim czasie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Motocykl fajny i trochę u nas nie doceniony. Kolor już nie fajny :P W okolicach roku 2006 już byłem prawie zdecydowany na jego zakup w kolorze czarnym, piękna maszyna ale ostatecznie wziąłem Bandita 600N bo trafił się w świetnym stanie. Dużo osób straszyło, że VX sporo pali - nie wiem ile w tym prawdy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Super maszyna, ja prawie kupiłem taką w wiśniowym kolorze. Jednak ostatecznie trafił mi się bandit 600s :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Super maszyna, ja prawie kupiłem taką w wiśniowym kolorze. Jednak ostatecznie trafił mi się bandit 600s :wink: Czyli nie tylko ja wybrałem Bandita zamiast VX :D U mnie to był wybór między jechać 20km po Bandita w pewnym stanie lub jechać 400km po VX w niewiadomym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Motocykl fajny i trochę u nas nie doceniony. Kolor już nie fajny :P W okolicach roku 2006 już byłem prawie zdecydowany na jego zakup w kolorze czarnym, piękna maszyna ale ostatecznie wziąłem Bandita 600N bo trafił się w świetnym stanie. Dużo osób straszyło, że VX sporo pali - nie wiem ile w tym prawdy ;) tylko prawdę mówiąc za co go doceniać? za skłonność do korozji? za chopperową geometrię? za stukostrachy? za cieknące amory? za wątpliwą "urodę"? choć faktycznie motocykl Uter-a wygląda na ładnie utrzymany ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 za skłonność do korozji?To dotyczy każdego motocykla z UK ;) Nie słyszałem żeby VX był bardziej podatny na rdzę niż inne motocykle. ;) za chopperową geometrię?To wg mnie jego zaleta. ;) za stukostrachy?Jak to każde Suzuki z tamtych lat. Bandit też nie grzeszył kulturą pracy a żywotnością przebijał niejedną Hondę ;) za cieknące amory?To się wymienia uszczelniacze, normalna część eksploatacyjna jak w każdym motocyklu ;) za wątpliwą "urodę"?Mi (i nie tylko mi) się podoba ;) A dlaczego nie wspomniałeś o silniku, który fajnie idzie od dołu? ;) A napęd wałem? ;) A dźwięk silnika? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Ze skłonnością do korozji to prawda. Ten model był raczej nieudany, słabo się sprzedawał i prowadził, zbierał kiepskie recenzje w gazetach. Nie ma co czarować rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 @Quadrat nie pisze o moto z UK - ogólnie suzy z lat80/90 gniją i to w oczach! chopperowa geometria to zaleta? no jeśli lubisz długie proste to może tak odnośnie dźwięków to sam potwierdzasz. a VX to nie bandtit. vx dostaje baty pod praktycznie każdym względem od ntv, która ma sporo mniejszy piec o amorach to piszę o tylnych, których tak łatwo już nie naprawisz o jakim "dole" piszesz? no chyba, że porównujesz z gs500 - to fakt -"dół" jest potężny :D konkurencja też ma napęd wałem o dźwiękach wyżej :) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi