Jeager Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam, Chciałbym się dowiedzieć,czy dałbym sobie radę z pojemnością 250 w 4t.Dodam,że miałem styczność z 85cc w 2t i dawałem sobie radę.Nie interesuje mnie 125/250 w 2t bo nie bym był w stanie poradzić sobie z mocą tych szatanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 tak, cieszę się że pomogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 ale hard enduro , cross , skuter , ciężarówka ? co to znaczy dałem radę ? ujechałem 100m i się nie zabiłem od gumy przy ruszaniu czy coś więcej ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Pisz PW do użytkownika Klaudiusz. On takim śmiga i wie wszystko o co pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 dałbym wątek do wróżki, ale nie mamy takiego działuchłopcze, skąd ludzie którzy Cię nie znają i nie widzieli jak jeździsz, mają Ci powiedzieć że dasz radę? i co to znaczy "dawałem radę" na 85ccm - jak, ile, kiedy, itd, itp?jeśli napiszesz cokolwiek więcej (ZNACZNIE więcej), to może ktoś będzie w stanie sensownie poradzić. na razie ja czytam: kumpel dał mi się przejechać pod garażem 85ccm, a ja chciałbym mieć większego...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapeć Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 To tak samo jak ja bym spytal czy umie jeździć czołgiem jeżeli gralem w GTA. Sam musisz stwierdzić czy opanujesz go, jak siadniesz to dostaniesz do ziemi itp.Pozdrawia i polecam się na przyszłość ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi