afroleon Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 jadę na speed day 11-12.07 i mam miejsce w boxie , jak ktoś coś to dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja póki co jestem zapisany tylko na 11.07. Jak można się dorzucić na 1 dzień to wstępnie dołączam. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroleon Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ile jest wolnych miejsc jeszcze w boksie?na chwilę obecną jest nas trójka ( z Gdańska ) ale nie chcemy ciasnoty jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 ja 12.07 mam opłacony więc na pewno będę i z chęcią bym do box się podłączył. 11.07 jestem zarejestrowany ale nie wiem czy na 100% będęafroelo jak macie miejsce to daj znać, 6 osób to idealnie w box Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Co do crmoto bo byłem przelotem.- kostka 0 zł- box 100 euro ale za dwa dni- wyścig w cenieSesje rozplanowane moim zdaniem lepiej zaczyna grupa D, nie wiem czemu na SD tak nie jest. W D się wsiada i jedzie, w szybszych potrzeba więcej czasu.Organizacyjnie cały czas ktoś czuwa, regrouping w przerwie lunchowej, wyścig z powodu deszczu przełożony o godzinę w tym czasie zrobiony open track. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Ma ktoś dwa miejsca w box na dwa dni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Ktoś chce z wawy jechać na wtorek na sd? Mam miejsce na przyczepie Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Ktoś zna Afroleona albo wie z kim miał być w boxie? Dopisałem się do niego do boxu a nie mam żadnego namiaru ani nawet nie wiem, który nr boxu :)Poratujcie jakimś namiarem na niego albo kogoś, kto też miał być w tym boxie. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroleon Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ktoś zna Afroleona albo wie z kim miał być w boxie? Dopisałem się do niego do boxu a nie mam żadnego namiaru ani nawet nie wiem, który nr boxu :)Poratujcie jakimś namiarem na niego albo kogoś, kto też miał być w tym boxie. Pozdr.F.BOX nr 20 jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 My w 12 mamy z 1-2 miejsca wolne 4ch nas tylko jest Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 BOX nr 20 jak cośDzięki za odpowiedź na czas i w ogóle info w jakim boxie będziesz ;)Zajebiście skorzystałem z boxu, nie ma co... Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroleon Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Dzięki za odpowiedź na czas i w ogóle info w jakim boxie będziesz ;)Zajebiście skorzystałem z boxu, nie ma co... przestań płakać , za stary jestem na takie żale . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 przestań płakać , za stary jestem na takie żale . pozdrawiamNie płaczę, bo to nie jest jakiś większy problem. W najgorszym razie (gdyby nie znajomi w innym boxie) smażyłbym się na słońcu a potem stał w ulewnym deszczu :) Widać po prostu jak traktujesz to co piszesz / mówisz. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Nie do wiary. Weź napisz coś więcej. W którym to miejscu można w barierę przyłożyć. P.S.Po twojej wczorajszej delkaracji o zakończeniu kariery nie sądziłem, że przeczytam smutniejszą wiadomość z toru poznań. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 http://epoznan.pl/news-news-68534-Smiertelny_wypadek_na_Torze_Poznan_nie_zyje_motocyklista Jechałem w tej grupie i niestety widziałem ten wypadek. Niestety, myślę że kierownika poniosła fantazja zrobił błąd dużej klasy, wszedł po wewnętrznej (zakręt nr 10) i nie skręcił, wystawił nogę jak by się szykowal do zatrzymania (sic) poszedł prosto zamiast się złożyć, osobie wyprzedzanej skończył się tor spieli się i poszli w kozly na zwirze, kierownik dostał sie pod moto tego drugiego, a drugi walnal w bandę i poszybowal za opony. Ogólnie ujmując - Dramat. Zjechałem krzyczałem o wypadku, sesja przerwana, potem odwołana następnya grupa o potem cały event. Dramat. Wyrazy współczucia dla rodziny i wszystkich obecnych. Paskudna sprawa. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi