Kamel-JG Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Będzie klasyfikowany w wyścigu, ale nie w generalce klasyfikacji sezonu. Zatem jeśli chcesz jechać dla zabawy to ok. Jak zależy Ci na punktach na koniec sezonu, to wyścig w którym jedziesz pierwszy raz (bez licencji) nie liczy się. Trrzeba mieć badania lekarza sportowego + egzamin teoretyczny chyba 25 + 50zł za wpisowe do wyścigu u Darka w biurze zawodów. Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja się wybieram z Warszawy na 19-20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Apropo badań, wczoraj przedłużałem na kolejny rok. Ale mnie wymaglował gość, prawie jak na rekrutacji do Navy Seals. Ale pod kątem, że za lekki jesteś czy jak?U mnie jakoś bezboleśnie, podstawowe badania i już. A no i dowiedziałem się, że przysiady nie są najzdrowsze na kolana. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skowronp Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ale pod kątem, że za lekki jesteś czy jak?U mnie jakoś bezboleśnie, podstawowe badania i już. A no i dowiedziałem się, że przysiady nie są najzdrowsze na kolana. Przysiady to podstawa (zobacz w ilu czynnościach życiowych robisz jego elementy) tylko trzeba umieć je robić bo krzywdę faktycznie łatwo sobie zrobić. Polecam lekturę "Sprawny jak lampart" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja będę 19 wieczorem. Jakby co, to w piątek o 19:30 jest odprawa zawodników na WMMP i PP w boxie 1. Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Jak ktoś jest zarejestrowany na SD 19 lub 20, a okaże się że nie pojedzie proszę o info chętnie wskoczę na jego miejsce, grupa A lub B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 A nie jest przypadkiem tak, że na SD przed WMMP w grupie A mogą jeździć tylko zawodnicy z licencją A a w grupie B, tylko z licencją B? Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Tak filip dzwoniłem, grupa A z licencją A, grupa B z licencją B. Ja Będę 19 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Czyli pozostali do grupy C i D.Będzie rzeźnia Wybiorę się następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Mamy wolne miejsca w boxieW czwartek mamy 2 wolne miejsca w piątek jedno albo żadnego w sobotę i niedzielę jedno albo dwa. Jak ktoś jest chętny dawajcie znać. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Yuby na które dni? Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Pytam, bo w piątek jest ciasno a w czwartek mamy luz. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 filip ja ja mogę to piszę się do boksu na czwartek daj znać. Rozumiem że 50 zł ?filip zaliczyłeś pierwszą glebę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 właśnie czytam, ale widzę, że nie jest tak żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Grubo to dosyć moto poszło, ja bez szwanku, chociaż trochę mnie przetargalo :) Znaczy z moto też nie jest źle, ale kupa pierdół do zrobienia. Lepiej jednak tak, niż żeby się pogięło. Mat w czwartek jeśli Yuby też faktycznie będzie to wyjdzie po 50. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi