miki660 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Czy mógłby mi ktos poradzic co może być przyczyna tego, że kiedy wciskając sprzęgło i wrzucając jedynkę w mojej etce następuje szarpnięcie, po którym nie ciągnie motocykla do przodu. Sprzęgło jest na 90% dobrze ustawione. Ostatnio był rozbierany kosz sprzęgłowy i została wymieniona w nim jedna tarcza, ponieważ była zardzewiała ale to nic nie pomogło. Czy sprzęgło mogło się wyrobić ??? P.S. Ma ktoś może na kompie szablon zegara prędkościomierza do TS ki lub ETZ ki Pozdro Miki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 a rozklejasz sprzeglo po dłuższym postoju??? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jaki masz olej w skrzyni biegów :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 kurcze ja jezdzilem na 4 Mz'tach (251, 150, 2x Ts 250/1) i we wszystkich byl taki efekt... moze to wada konstrykcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 tak jest we wszystkich motorkach miałem tak w wskach i w jawce nawet ostanio zaobserwowałem to w jawie 350 wiec to nie wada tylko tak jest bo skrzynia ma swoje obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki660 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 A co znaczy rozklejać sprzęgło (demontaż kosza sprzęgłowego i rozklejenie w nim tarcz - ja tak to rozumiem)Ja w silniku mam olej marki LUX ae chyba będę go niedługo zmieniał. A czy te szarpnięcia nie szkodzą dla skrzyni ??? Ostatnio mi pękla obrecz w przedniej feldze i co sadzicie o tym jak bym wsadzil obrecz od jawy, ktora jest znacznie szersza??? Głupie to chyba troche :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 mi tesz tak wchodzi jedynka.... Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 hehe! ja tez tak mam! nie wpadlem na to zeby rozklejac sprzeglo! ale ja mam tez czasami problemy z 3 albo 4 nie pamietam nie wchodzi mi ale nie jest to super upierdliwe! musze sprawdzic ta jedynke jak rozkleje sprzeglo.... moze nawet na 4 pomorze ale watpie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Moj kolega w 251 ma tak samo i inny kolega w 250 ma tez tak samo wiec to chyba normalne?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 w mz 250 nieda sie tego ominoc ale w jawie albo motorach ktore mozna palic na sprzegel da sie ominoc szarpniecie poprostu opalcie motor na sprzegle wrzucie jedeynke i niebedzie szarpniecia bo skrzynia sie niekreciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 to jawe da sie odpalic na sprzegle??? nigdy nie probowalem............... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 ETZ 150 - da sie napewno odpalic na sprzegle - sam probowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 da sie w jawie odpalic da sie w obu wsk i jeszcze paru motorkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki660 Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Mam pytanie. Czy symbol chemiczny Na(OH)2 to soda kuustyczna ??? Można ja dostać w sklepach chemicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 ja kiedys nie mialem w ogole luzu i za kazdym razem musialem na sprzegle odpalac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi