dawid95239523 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Witam wszystkich serdecznie.Mam pytanie odnosnie yamahy r1 2001 r Byłem oglądać taki oto motor .I mam pytanie odnośnie przy dodaniu gazu strasznie coś stuka w silniku a gdy chodzi sam na jałowym biegu to tych stuków nie ma proszę o pomoc z góry dziękuje .A i Motocykl jest z 2001r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Stuki stukać może bardzo dużo rzeczy :) Nie przysłuchiwałeś się mniej więcej skąd ? I czy narastały wraz z obrotami silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid95239523 Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Według mnie byly jednolite czy bylo pół manetki czy 3/4 wedlug mnie dochodzily spod sprzegła po prawej stronie silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) wygląda na panewki na wale Edytowane 20 Października 2015 przez Piotr R1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid95239523 Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Nawet jezeli jak chodzi bez dodania gazu dobrze równiutko a dopiero po dodaniu gazu stuka ?Miałem zobaczyć czy jeżeli będzie na biegu to na sprzęgle czy tez tak będzie robiło ... Panowie a jeżeli tak bedzie jak pisze ze po daniu na 1 bieg i trzymaniu sprzegla nie bedzie tak stukac to bedzie to cos ze sprzeglem czy tez panewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 jeżeli to panewki to stukają niezależnie od wciśniętego sprzęgła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid95239523 Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 i panowie jaki koszt naprawy ? Powie mi ktos ? i dzieki za odpowiedzi wyzej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Wróżka Ci powie. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 2521zł i 22gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid95239523 Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Limo ale ja pytam normalnie a ty z takimi tekstami chodzilo mi o to ze jezeli panewka uszkodzona to trzeba kupic caly silnik czy np korbowod panewke . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 w tym sprzęcie najczęściej kończy się wymianą całego silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid95239523 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 dzieki za odpowiedz pozdrawia m.Witam jednak kupiłem ten motor a przyczyna ze tak stukalo byl strasznie slaby akumulator . Po wymianie na nowy problemu nie bylo , tyko ze do wymiany mam napinacz lancuszka a tak to to motor jest okey . PozdrawiamWitam jednak kupiłem ten motor a przyczyna ze tak stukalo byl strasznie slaby akumulator . Po wymianie na nowy problemu nie bylo , tyko ze do wymiany mam napinacz lancuszka a tak to to motor jest okey . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Bzdura. Nie ma silnika stukającego przez słaby akumulator...po prostu nie ma.No chyba, że ktoś nim napier...la w ten silnik. lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 :laugh: http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Facet dał nadzieję wszystkim z przytartymi panewkami,wystarczy nowa bateria :ohmy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi