Artur20 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witam, dziś podczas regulacji naciągu łańcucha chciałem na sam koniec wszystko ładnie podokręcać i stało się tak że zerwał mi się gwint tuż za nakrętką kontrującą łańcuch od lewej strony trzyma naciąg jeździłem troche i jest ok i mam takie pytanie czy dalsza jazda bez tej śruby jest możliwa czy lepiej to czym prędzej naprawić i lepiej nie jeździć ? Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 wzuć foto podglądowegeneralnie w jeździe to nie jest potrzebne Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_zr Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ja bym jednak rozglądnął się za używką, niby niepotrzebne ale jednak po coś jest. A wiadomo jak to z moto to dziura to łańcuch szarpnie, jak się śruba od regulacji będzie nawet o 0.1mm przekręcać raz na wyjazd to jest dużo bo po którymś wyjeździe zacznie nam moto ściągać i będzie łańcuch niszczyć.Ja bym radził, na spokojnie poszukać po pieniądzach używki lub podjechać z tym do jakiegoś ślusarza co by dorobił nową śrubę. PozdroMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Nic się nie będzie przestawiać jeśli ośka jest dokręcona. Ale i tak trzeba będzie wymienić przed następną regulacją. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur20 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 dzięki za porady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ja wiem, dlaczego zerwałeś ten gwint za nakrętką kontrującą ;) Myślę, ze następnym razem weźmiesz dwa klucze do ręki. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi