Motomaniaczka13 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 ja jeżdze... niestety... strach, ale nie bedę podążał tępo za tłumem jak ostatni baran... Ja sie oduczam. za duze ryzyko. I po co? Zeby byc gdzies pol godziny szybciej. nie ma sensu. Szczerze mowiac mocno mnie tez sprowadzila do pionu jazda w trudnych warunkach na specjalnych torach jazdy do tego przeznaczonych. Polecam taka "lekcje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Je jeżdżę aktualnie na motocyklu 100% przepisowo jak jest 50 to jadę 40. Jak 20 to jadę 10. Zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 My tu się rozwodzimy, a jak widać poniżej problem zależy mocno od kręgu kulturowego i osobistego nastawienia. (Dla podgrzania dyskusji :biggrin: ) Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntech Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 My tu się rozwodzimy, a jak widać poniżej problem zależy mocno od kręgu kulturowego i osobistego nastawienia. To bardzo praktyczna metoda.Sam tak woze dzieciaki. Ale nie w ruchu ulicznym i nie szybciej niz 20-30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Na zdjęciu niewidoczny jest dość gęsty (według naszych standardów) ruch uliczny i prędkość około 60km/h :) Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motomaniaczka13 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ale ten koleś - kierowca to jest cwany. Sam założył kask, a dzieciom to juz poskąpił ;) A tak serio, to na szczescie u nas byloby to nie do pomyslenia. Choc slyszalam opowiesci rodzicow, jak mowili, jak nas wozili w syrence czys tarej skodzie. Bez pasow (o fotelikach nie wspominajac), bez zadnego zabezpieczenia, luzem. Czasy sie zmieniaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Kierowca ma kask, bo tego wymagają lokalne przepisy. Gdyby nie miał, to by się policji naraził :D Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motomaniaczka13 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Nie no sztos. Ciekawe czego się trzyma ten pierwszy dzieciak. A swoją drogą, to tam tak kurs z jazdy w trudnych warunkach mają na co dzień na ulicy :DCiekawe jak wygladaja statystyki wypadkow i kolizji drogowych. I czy ktos to w ogole zglasza? :) Pewnie sie otrzepują i jadą dalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi