Limo Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 W takim razie ponawiam pytanie. Dlaczego nie przerobiłeś fazera? Przecież będzie wyglądał tak samo kozacko jak sv w owiewkach które sobie wymodzisz. Natomiast jeśli chodzi o te litry z Poznania, to pewnie byłeś w grupie C, gdzie jeżdżą ludzie zaczynający przygodę z torem. Jak dla mnie to nie ma się co z nich śmiać, każdy kiedyś zaczynał. Nie dziwię im się że odpalają na prostych, po to mają litry pod dupami. A że w zakrętach jeszcze muszą się sporo nauczyć, to każdy tak miał na początku. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Nie kupuj srada 750, po cholerę. By jeździć nim jak za przeproszeniem ci*a? Kup coś mniejszego, słabszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) W takim razie ponawiam pytanie. Dlaczego nie przerobiłeś fazera? Przecież będzie wyglądał tak samo kozacko jak sv w owiewkach które sobie wymodzisz. Natomiast jeśli chodzi o te litry z Poznania, to pewnie byłeś w grupie C, gdzie jeżdżą ludzie zaczynający przygodę z torem. Jak dla mnie to nie ma się co z nich śmiać, każdy kiedyś zaczynał. Nie dziwię im się że odpalają na prostych, po to mają litry pod dupami. A że w zakrętach jeszcze muszą się sporo nauczyć, to każdy tak miał na początku.Z tym wyprzedzaniem, byli szybcy, podejrzewam, że miałem tę przewagę, że nie bałem się zgruzować sprzęta przez to mogłem jechać na granicy a nawet ją przekraczać. Wcale się z nich nie śmieję, cieszę się, że dałem radę. Fazerka nie ma w wyglądzie takich smaczków jak sv - rama czy silnik V, po za tym proste - brak kasy, została skazana na zajechanie, a trzeba przyznać, że się nie daje bestia. Edytowane 19 Października 2015 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Hmm, jak nie masz kasy to tym bardziej nie kupisz sv, a owiewki to kilka stówek. Ramy i tak nie będzie widać jak będziesz kogoś wyprzedzał w dużej patelni. Ja bym przerobił. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ja jak dobrze pójdzie to jutro zakupię właśnie sv650 na karting od czasu do czasu. 3kpln, podobno gotowa do jazdy :) Się zobaczy. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Dlatego w pierwszym poście napisałem jakbym miał kasę ;) A po torze nie tylko się jeździ, po sesji odstawić moto przy trawie koło prysznica, samemu wziąć prysznic by się ożeźwić po wypalonej adrenalinie i energii, położyć kurtkę na trawie, walnąć się na niej z głową na kasku tak żeby patrzeć na strzelające od stygnięcia moto i z bananem na gębie myśleć - jesteś zajebiste moto tyle frajdy dajesz łojąc tyłki innym... Tak było, a jakby jeszcze ktoś podszedł i docenił przeróbkę to chyba wyższy poziom szczęścia. Bo jak miałem wypucowaną MZ na zlocie i wśród innych była najbardziej oblegana to uczucie było całkiem niezłe ;) Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Czyli standard, dużo gadania tylko nic z tego nie wynika.Nie kupuj srada 750, po cholerę. By jeździć nim jak za przeproszeniem ci*a? Kup coś mniejszego, słabszego. A skąd wiesz jak będzie jeździł? Tam nie jest jak w Polsce że najpierw zdajesz prawko a potem uczysz się jeździć. Tam już musisz dobrze ogarniać żeby zdać i kupno sporta na pierwsze moto nikogo nie dziwi. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Takie rzeczy tylko w Bristolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Całe szczęście instruktorzy mówią, że jak ci*a nie jeżdżę, mimo że do Bristolu daleko :P. Byłem raz, zanim zdałem prawko, na obrzeżach i chyba jednak kontakt z ziemią świętą nieco na moją jazdę wpłynął :PSwoją drogą, mały update do wątku. Ciągle guzik wiem odnośnie pracy i budżetu, niby dopiero w tym tygodniu mają być spotkania odnośnie planowania produkcji i wszystko się wyjaśni. Cholerne gnoje, jak człowiek się spóźni kilka minut, to płaczu jest od groma, jak oni się spóźniają kilka tygodni, to jest ok i muszę być cierpliwy. Niedługo spadnie śnieg i tyle będzie z moich zakupów/użytkowania nowego moto. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 No ale nie jezdzisz na kursie sradem na cliponach, nie? Przyjemniej się jezdzi jak lepiej ogarniasz motocykl. Wolność tomku w swoim domku, to tylko taka moja luźna sugestia. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) A to od Majora będzie zależeć czy z tego gadania nic nie wynik nie, czy kupi sv i przerobi czy zgodzi się z Tobą i kupi sv i nie przerobu bo to nie ma sensu czy kupi marzenie srada czy osiołka-bandita ;) Ps. Do Limo Edytowane 19 Października 2015 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Komandosek, no pewno - SRADem na kursie nie śmigałem. W sumie jedyne moto z clip-on'ami to była właśnie SV-ka. Jazda bardzo przyjemna, tylko sprzęgło mi się nie podobało z początku - było tak ustawione, że brało prawie od samej kierownicy, coś z czym się nie spotkałem na innych sprzętach, ale podobno to ze względu na kursantów - żeby im nieco robotę ułatwić. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi