goguś Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Idzie jak dzik po lesie! Szacun koleżko! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Dzięki ! miło czytać takie komentarze bo przynajmniej wiem że ogrom pracy nie poszedł na marne :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Dzięki ! miło czytać takie komentarze bo przynajmniej wiem że ogrom pracy nie poszedł na marne :D. Zdecydowanie nie. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Pomyśl o sprzedawaniu gotowych zestawów bo pewnie wielu będzie chętnych na taką przeróbkę ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczibreslau Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Zajebist.... to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Pomyśl o sprzedawaniu gotowych zestawów bo pewnie wielu będzie chętnych na taką przeróbkę ;)ja sie zapisuje na liste chetnych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi