hubert! Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 wlasnie wrocilem! :buttrock: 8 tys km wloczegi przez Szwecje, Finlandie i Norwegie... zreszta... sami zobaczcie! w wyprawie udzial wzieli: Hubert'76 + Transalp'93 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żul Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Podziwiam-Stary, to jest COŚ :buttrock: :( :D -tylko bardzo proszę o opis wyprawy.Jeżeli możesz to każdy dzień-jakimi drogami jechałeś (mapka ),gdzie nocowałeś,ile to kosztuje,klimaty- ludzie,jakie drogi (asfalt do samego końca )-czy dojechać można,tylko na moto typu XT ,itp-----------taka wyprawa kręci mnie już parę lat, tylko zawsze czasu brak :D w maju i czerwcu-ale za rok ???--dlatego proszę o dokładniejszy opis-przyda się dla wszystkich.PZDR. ` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Klasa fotki :buttrock: . Taka trasa to marzenie, klimat niesamowity.... Nie jakaś tam spieczona słońcem, oklepana Italia czy cóś :D tylko prawdziwa i fascynująca przyroda :eek2: . No coś pięknego... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Więcej fotek :!: Więcej fotek :!: Fajnie fajnie - też tak chcę :buttrock: Jeszcze kilka latek ciułania i się wybiorę w podobny rejs :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Objechac Skandynawie to moje marzenie :buttrock: Zawsze fascynowal mnie klimat tamtych rejonów swiata :!: Tez chetnie poczytalbym opis calej wyprawy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert! Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 opis wyprawy i wiecej fotek pojawi sie za kilka dni :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 gratuluje! naprawde jestm pelen podziwu dla takiej trasy! i to jeszcze samemu! a to co zobaczyles to piekna sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 No brawo, jestem pełen podziwu, jak wielu na tym forum i mnie kręci taka wyprawaa fotki pierwsza klasa :clap: czekam z niecierpliwością na opis traski i przygód jakie Cie spotkały Pozdrowionka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Gratuluje, swietny wyjazd. Nie ukrywam, ze po dwoch wyjazdach w najgoretsze tereny swiata, ciagnie mnie okropnie do czegos chlodniejszego. Zdjecia kapitalne... czy PICT1078.JPG to Lofoty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Super, a ile dni padalo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 .... Nie jakaś tam spieczona słońcem, oklepana Italia czy cóś :clap: Pozdrawiam. No proszę :crossy: Wrog słońca, dobrego wina i ciepłej wody się odezwał :( :( :clap: Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Fajna sprawa :banghead: , sam bylem juz 2 razy(tez samotnie 8) ), ale mimo to wole jednak chyba cieple kraje :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi