MłodyWilk22 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Jak tam arturze, stuka czy nie stuka?Bom ciekaw :)Ja obstawiam, że niestety stuka dalej... ale obym się mylił :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturwroc Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Dostałem już uszczelki ale dopiero w niedzielę rano będę dalej dłubał ponieważ na razie praca mi na to nie pozwala, Na pewno dam znać jak już uruchomię silnik. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturwroc Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Wygląda na to że jet ok. Nie miałem jeszcze się okazji przejechać ponieważ dopiero skończyłem dłubać i nie założyłem jeszcze wszystkich części ale na biegu jałowym nie słychać już tego stukania. Jak wszystko poskręcam to nagram jakiś filmik. Silnik teraz dużo równiej pracuje i nie słychać wcale sprzęgła :) Edytowane 11 Października 2015 przez arturwroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Operacja w pełni udana ? jeździłeś już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturwroc Opublikowano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Tak. Wszystko chodzi jak należy. Nie miałem okazji pojechać nigdzie dalej ponieważ ostatnio jest trochę deszczowo ale stukanie znikło natomiast sama jazda z nowym koszem to czysta przyjemność. Oprócz kosza sprzęgłowego wymieniłem też kompletne sprzęgło olej filtry świece oraz sprawdziłem luz zaworowy. Idzie zima więc przymierzam się do lakierowania. Plastiki bedą w takim kolorze http://fabrykabarw.webd.pl/sklep.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=43&category_id=6natomiast felgi czarne z polerowanym rantem. Edytowane 22 Października 2015 przez arturwroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Czerwona? Hmmm kwestia gustu, ale dla mnie prawdziwa Kawa to soczysta zieleń :) Zresztą sam miałem piękną zieloną ZX-6R!!!Jak dla dla mnie najładniejsze dwunastki to zielona lub czarno/złota. Mój braciszek ma siwą która na żywo też prezentuje się dostojnie.A znowu czerwona podoba mi się najmniej... Ale to Tobie ma się podobać :)Najważniejsze, że technicznie jest igła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturwroc Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Moja jest czarno złota ale trochę mi się już znudził ten zestaw. Poza tym czarny lakier strasznie szybko sie brudzi i juz w 15 min po umyciu widac na nim kurz. Tak wygląda w chwili obecnej Prawa owiewka była juz malowana dlatego nie ma naklejki natomiast sam lakier ma w sobie b.dużo niebieskiego cyrkonu dlatego w słońcu wpada w granat. Ostatnio mam fart wyrwałem na allegro nową oryginalną tarcze hamulcowa na tył co wiecej do moto w złoto czanym malowaniu z przesyłka za 160zł. http://allegro.pl/14-tarcza-hamulcowa-tyl-kawasaki-zx12r-zx-12r-i5093240308.html W hurtowni prawie 650zł. Edytowane 23 Października 2015 przez arturwroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jeśli masz czarną ramę to dawaj perłę z czerwonymi kołami :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Moim zdaniem wygląda miód malina i taką bym ją zostawił!Wygląda na bogato a zarazem dostojnie. Czerwona dwunastka wygląda trochę zabawkowo...Wbrew pozorom kolor robi bardzo dużo... Braciszek ma siwą, ale też mu się kolor znudził to zamówił drugi zestaw chińskich owiewek w kolorze zielono-czarnym z dużym dodatkiem napisów... Powiem Wam, że kiedyś jak lataliśmy razem to na stacji zaczepił nas policjant który też lata moto... Gadka, szmatka gadamy sobie, a brata 12stka stała dwa dystrybutory dalej. Gość nie mógł uwierzyć z daleka że to ZX-12R - ,,jakaś taka mała się wydaje" stwierdził :)I faktycznie w tym chińskim kolorze wygląda jak 600tka :) I w ogóle mi nie leży... Także jak ktoś jest przy kości, to polecam zielony kolor - odchudza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi