To_masz Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Nie wiem czy temat nie do piwa raczej ;)zostało mi ok 50 butelek wódki z wesela- Stumbras 0,7l , kupowałem po 34zł, może ktoś by potrzebował to coś taniej puszczę bo się zapiję w końcu :Dtowar 100% pewny :) Edytowane 22 Lipca 2015 przez To_masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa2olo Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Zostaw - przyda się - ja miałem ponad 3 kartony i po roku już zostały tylko dwa, a niby nie jest ubierane... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4514 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Pytałeś po okolicznych sklepach lub w miejscu skąd kupowałeś wódkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Że jeszcze nikt nie wpadł na to, zeby "wynajmować" przyczepy z alkoholem. Po weselu oddajesz co zostało i płacisz rachunek. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Zostaw .teraz rozwody też obchodzi się na bogato.Przez te 3 lata się nie zepsuje. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 na krzścinach się dopije ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Teraz się pije mało na weselach czy po prostu za duże zapasy zrobiłeś ;) Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Że jeszcze nikt nie wpadł na to, zeby "wynajmować" przyczepy z alkoholem. Po weselu oddajesz co zostało i płacisz rachunek. kwestia dogadania z hurtownią, sklepem czy restauracją... my zapłaciliśmy za jakąś ilość butelek (fakt, wino z karty, które u nich jest na bieżąco i schodzi, czyli bez wydziwiania i w tym samym lokalu), do rozliczenia po imprezie - zostanie, to odliczają, wypiją więcej to dopłacimyw drugiej knajpie było jeszcze fajniej, ale po znajomości i z polecenia to mieliśmy imprezę bez zaliczki do zapłacenia na spokojnie przelewem po wyspaniu się ;)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 kwestia dogadania z hurtownią, sklepem czy restauracją... my zapłaciliśmy za jakąś ilość butelek (fakt, wino z karty, które u nich jest na bieżąco i schodzi, czyli bez wydziwiania i w tym samym lokalu), do rozliczenia po imprezie - zostanie, to odliczają, wypiją więcej to dopłacimyw drugiej knajpie było jeszcze fajniej, ale po znajomości i z polecenia to mieliśmy imprezę bez zaliczki do zapłacenia na spokojnie przelewem po wyspaniu się ;)jszTo ile tych wesel miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 W sklepie pytałem, nie są zainteresowani, jak nie sprzedam to i tak się nie zmarnuje ;)Jedna sprawa że wódki nie wypili za dużo -ok 150 butelek na 180 osób, a druga sprawa że spory zapas kupiłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi