Kawasaki ZX6R Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Witajcie, przede wszystkim dzięki wielkie za pomoc, rady wielu kolegów bardzo się przydały. Niestety mam kolejny problem, zaliczylam glebe i po tym niefortunnym wypadku coś się dzieje z... właśnie nie wiem z czym dokładnie bo objawy są takie, że po kilku godzinnym postoju jak odpalam maszynę to wypali tylko to paliwo co jest w gaźnikach i zaczynają spadać obroty i w rezultacie gaśnie jakby nie miała paliwa. Jak zdejmę wężyk od podciśnienia i "zassam" sama buzią (wiem że to głupio brzmi :)) na odkręconym kraniku tak, że paliwo popłynie do gaźników potem włożę spowrotem wężyk to już jeździ normalnie, wkręca się ładnie, nie dusi, nie muli, no wszystko gra ale postawię na noc i od nowa to samo:( co jest nie tak? podciśnienie jest za słabe?z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Sprawdź czy przewód odpowietrzający bak jest drożny. Ewentualnie jak znowu pojawią się te objawy to otwórz wlew do baku i zobacz czy nie ma syczenia przy otwieraniu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawasaki ZX6R Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ale gdy by bylo cos zatkane to chyba podczas jazdy by dawalo o sobie znac? A tu podczas jazdy jest OK tylko na poczatku przy odpalaniu jest problem :( ale dobrze dzieki sprawdze dzisiaj tak jak mowisz, a jak syczec bedzie to co wtedy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 W takim razie musiałem źle zrozumiec poprzedni opis. To chyba cos innego. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawasaki ZX6R Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 no nic cos sie wymysli:) nie mniej dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 A tam nie ma pompki przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabokow Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 F2 nie ma pompki, w F3 jest pompka.Problem będzie raczej w samym kraniku. Cytuj https://www.youtube.com/watch?v=4bOYumujA_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawasaki ZX6R Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 dzieki wszystkim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi