Climat Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 To pytanie do znawców.Który byście polecili??Podsunięto mi wczoraj :) taki pomysł i po zastanowieniu się zacząłmi się podobać.Skoro gixxeridzie na sprzedaż to myślę o DUKU. A co spece by polecali? (mowa o nowych) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zależy do czego chcesz używać tego sprzęta?? Z KTM-ów to:-DUKE-LC4 Supermoto Yamaha:-XT 660 sm Husqvarna itd. Są jesze motocykle innych firm, ale moim zdaniej najlepszym wyborem był by KTM -sprawdzone już sprzęty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 jeszcze zalerzy czy chcesz bardziej wyczynowe supermoto, czy takie niby supermoto jak własnie yamaha xt660 SM albo ktm duke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 jeszcze zalerzy czy chcesz bardziej wyczynowe supermoto, czy takie niby supermoto jak własnie yamaha xt660 SM albo ktm duke.racja,co zamierzasz na tym robić?jesli chodzi o supermoto to ja zakochałem się w VOR SME 530 ,ale chyba w Polsce nie ma szans go kupićNie jest śliczny? :>http://www.vor.it/images/prod_4_0_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Lepiej dajcie sobie spokój z VORem. W ub. roku Mieloch Motocykle sprowadził dwie sztukiu VORa jako importer. Sprzedał - zero... Na obu jeździł J. Mieloch (oczywiście w wersji off-road). VOR jest piękny, ale to zbyt mała firma, żeby ładować się w kłopoty z serwisowaniem takiego moto. Aby nieco podsumowac dyskusję. Pełen wyczyn to np: Yamaha WR450F w wersji SMKTM 450 SMROba jednoosobowe do mega-zabawyBardziej lajtowe, rejestrowane na 2 osoby to: KTM I i IIKTM LC4 640 SMYamaha XT 660 SMMoże Yamaha TT600 przerobiona na SM?Honda XL na kołach SM?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 no i jeszcze husqvarna SMR 450. a co do vor to u nas w klubie jezdzi koles na VOR 530 i wedlug mnie wcale nie jest taki piekny i kopniak ma tak skonstruowany ze zeby go wyciągnąć trzeba zdrowo sie nameczyc bo zawadza o rame. pewnie ma wiecej takich niedociągnięć ale sie nie przygądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 no i jeszcze husqvarna SMR 450. a co do vor to u nas w klubie jezdzi koles na VOR 530 i wedlug mnie wcale nie jest taki piekny i kopniak ma tak skonstruowany ze zeby go wyciągnąć trzeba zdrowo sie nameczyc bo zawadza o rame. pewnie ma wiecej takich niedociągnięć ale sie nie przygądałem.a poza niedociagnieciami to jak ten moto sprawuje sie na tle innych ze swej pojemnosci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 jest mocny ale ma za miekkie zawieszenia, wiec bez twardszych sprezyn nie nadaje sie do wyczynowego enduro. nie wiem o nim wiele bo nie jezdzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi