Adel Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie wyczuwasz ironii michoa. A swoją drogą podziwiam Cię za konsekwencje w odpisywaniu ciągle na te same pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie wyczuwasz ironii michoa. Autor tematu na pewno nie wyczuł ironii ;) Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie wyczuwasz ironii michoa sory bez zadowolonego ryja typu :D nie załapałem mój błąd :D A swoją drogą podziwiam Cię za konsekwencje w odpisywaniu ciągle na te same pytania. a ja tam lubie trolować nie przeszkadza mi pisanie po raz 244535456436575675 kup dt 125 i dlaczego dt , kolejnemu co wczoraj przy piwie oglądał eurosport i stwierdził że wszystko co ma tablicę startową zamiast przedniej lampy jest zajebiste i zamiast zgłębić temat to wrzuca swe przemyślenia na forum , i kryterium doboru -kolor , moc , cena , odległość.......... ja swoją drogą na 450 4T crossie nigdy nie jechałem :D podobno rzeź , według urban legends najbrutalniejsza jest właśnie crf450R na gaźniku , ale podobno przy cr500 to sprzęt dla początkującego amatora :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 ja swoją drogą na 450 4T crossie nigdy nie jechałem :D podobno rzeź , według urban legends najbrutalniejsza jest właśnie crf450R na gaźniku , ale podobno przy cr500 to sprzęt dla początkującego amatora :D Również nie miałem do czynienia z CRF450 jako cross - natomiast widziałem na żywo co potrafi CRF450 w wersji supermoto i szczęka opadała bo jednak te ~60KM przy 100kg robi, że tak powiem "jesień średniowiecza". Rwała na koło jak poj....a :) Jak ktoś to chce ogarnąć w wersji crossowej jako pierwszy motocykl to ja mu życzę powodzenia. Ja raz gościnnie się przejechałem na CR250 (w czasach gdy któryś sezon z rzędu ujeżdżałem DR350) i podziękowałem, to jechało jak dzikie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi