MariuszJ Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 A na śniadanko będzie można wpaść? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 A na śniadanko będzie można wpaść? ;) Tradycja się robi ;) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Like It :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 A ja nie byłem na śniadanku :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 W tym roku będziesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Też nie byłem ...... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Szanowni Państwo. Nadal nie mam wpłaty od 8 osób, co doprowadza mnie już do szewskiej pasji. Nie mam zamiaru trzymać waszych pieniędzy na koncie w nieskończoność w szczególności że umówiłem się ośrodkiem na konkretną datę wpłaty, która już dawno minęła. Jeśli do czwartku wieczorem, nie będę miał całej kwoty, to pomniejszam rezerwację o osoby które nie zapłaciły. Buziaki. Diabeł. Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Odwołuję spotkanie, oraz całą rezerwację. Pieniądze odesłane. (Przemek, Midnajt - Wam oddam jutro, osobiście). Zgłosiło się 20 osób, na tej podstawie dostaliśmy rabat. Zapłaciło 12 osób. Mógłbym pomniejszyć rezerwację o osoby które się wypięły, ale musielibyście dopłacić różnicę do standardowej ceny,a mnie nie chce się po raz kolejny pisać do każdego z osobna oraz zbierać i trzymać nie swoich pieniędzy. Naprawdę liczyłem na spotkanie, jak widać jestem kiepskim organizatorem.Dziękuję za współpracę. Więcej się tego nie podejmę. Pozdrawiam. Diabeł. Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Słońce, nie chrzań, że kiepskim, bo dzięki Tobie odbyły się dwa spotkania. I to udane. Nie Ty zawiodłeś. A niechęć do świecenia oczami za innych jest zrozumiała. Nie Ty akurat musisz się tłumaczyć :).Natomiast można pod koniec wakacji pogadać o spotkaniu na totalny spontan. Każdy we własnym zakresie. Nie rezygnujmy, może się uda, nawet w małym gronie :). (no ku*wa, ludzie, nie deklarujcie się, jak nie macie do tego głowy...) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 O nie, coś wymyślimy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dokładnie, każdy rezerwuje na własną rękę w danym Terminie i już, ewentualnie można zabukować salę, czy miejsce na ognisko :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Nie ma takiej potrzeby. Można przyjechać w ciemno, ośrodek nigdy nie pękal w szwach, wiec noclegi będą. W razie czego pojedziemy do mnie i już! Na pewno pomieści my się bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No to ustalone ..... jedziemy do Świecia ........ Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Odwołuję spotkanie, oraz całą rezerwację. Pieniądze odesłane. (Przemek, Midnajt - Wam oddam jutro, osobiście). Zgłosiło się 20 osób, na tej podstawie dostaliśmy rabat. Zapłaciło 12 osób. Mógłbym pomniejszyć rezerwację o osoby które się wypięły, ale musielibyście dopłacić różnicę do standardowej ceny,a mnie nie chce się po raz kolejny pisać do każdego z osobna oraz zbierać i trzymać nie swoich pieniędzy. Naprawdę liczyłem na spotkanie, jak widać jestem kiepskim organizatorem.Dziękuję za współpracę. Więcej się tego nie podejmę. Pozdrawiam. Diabeł.Haha, nie przejmuj sie, zawsze tak jest. A to drogo, a to krótko, a powinno byc tak, a inaczej, a ja ktos miał sie dobrze bawić to i tak sie bawił. Cieżko cos zrobic non profit zeby nie dostać kurwicy :) A moze zrobimy cos w moim innym zaprzyjaźnionym ośrodku, tylko mozna w tym roku je*nac reklama i zrobic bang? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi