KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Było ostro :D p.s. Zmarzłem wracając :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Był ktoś jeszcze oprócz waszej trójki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Czyli duch w narodzie jeszcze nie zaginął zupełnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Tak czy siak nie mógłbym przyjechać :( no może inną razą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Obowiązkowo!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Aaaa był koleś z gitarą na rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Była cała grupa, z 15 osób :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Aaaa był koleś z gitarą na rynku?Nie, na rynku spotkaliśmy kogoś innego :D Była cała grupa, z 15 osób :DOJ dołączyło później parę ludziska z Torunia i było z 24 luda ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 To był pierwszy pankowy chór jaki widziałem :D pod batutą Mariusza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Tak, tak, troszkę ich zagiął piosenką :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Żałuję, że nie mogłem pojechać z wami. Do Siemiatycz z Białegostoku miałem niedaleko. Niestety z piątku na sobotę musiałem pracować i nie dało rady się zamienić. A może w tym roku organizujecie jeszcze jakąś wyprawę? Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ja to już nie mam siły w tym roku :D ale za rok robimy poprawiny :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 ze niby tu w toruniu jakis motogenow znalezliscie?? ja jak wychodze polatac to nigdy nikogo nie ma... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Jak czekałam na te łajzy to motocykli na Toruńskich blachach było baardzo dużo, nawet jakieś wycieczki się zbierały na tym Shellu obok Trampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi