NUTI Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 8-10 maj zorganizowaliśmy trzydniowy wyjazd na Dolny Śląsk, ekipa to 8 motocykli i przejechane prawie 900 km. Piękne okolice, drogi nie najgorsze i winkli nie brakowało. Zdjęcia z wyjazdu :) http://turystycznienamotocyklu.pl/g_gs15.html Główny cel to były elektrownie wodne, zamek Czocha dodatkowo udało się zwiedzić sztolnie św. Leopold oraz krótki rzut okiem na ruiny kilku pałacyków itp. Polecam okolice dolnego śląska, 3 dni i brakło czasu a jest tam co zwiedzać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 He he, kto pozwolił po moim "podwórku" jeździć? :biggrin:Fajna traska, ale została jeszcze cała masa ciekawych miejsc do zwiedzenia i koniecznie musicie tu wrócić! O ile czas i możliwości pozwolą, to chętnie w przyszłości oprowadzę kolegów po "moich śmieciach" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja też "pacze i pacze" i se myślę , że jeszcze duużo wam zostało do zobaczenia w naszych okolicach więc zapraszamy ponownie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Ja też "pacze i pacze" i se myślę , że jeszcze duużo wam zostało do zobaczenia w naszych okolicach więc zapraszamy ponownie :) To jest pewne, to był nasz pierwszy wypad w te piękne okolice i jesteśmy zadowoleni. Czasu było mało bo tylko 3 dni, w tym dojazd i powrót. Teraz już wiem do kogo uderzyć o poradę :) Edytowane 15 Maja 2015 przez NUTI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 No, a jak się zbierzecie do kupy, to u mnie będziecie mieli wypasiony nocleg w przystępnej cenie (w niskim sezonie, 6 osób doba 270zł na przykład ;) ). Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Krótkie filmiki z wypadu - miłego oglądania :) http://turystycznienamotocyklu.pl/ Edytowane 17 Maja 2015 przez NUTI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi