creator1 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Witam, słyszałem ze korek od wlewu oleju na ramie powinien być delikatnie odkrecony( nie dokreciny na max) ze niby jak jest dokrecony jest slabe smarowanie ale dlaczego niby? 2. Czy po "zachowaniu" yz450f(stała di góry koła i przez parę sekund zanim się pozbieralem) mogła zgubić olej odpowietrznikiem skrzyni korbowej (ta rurka na pokrywie zaworów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 ad 1 nie ad 2 tak ale śmieszną ilość Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creator1 Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 No bo u mni wyplulo minimum 100ml chyba przez odpowietrznik po glebie bo na silniku wycieków nie ma, nie kopci a po tej jeździe stan nawet minimum nie lapie To normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 A sprawdzasz stan na ciepłym silniku czy zimnym? Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creator1 Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ciepłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 to olej nie spłyną na duł silnika dlatego nie pokazywało nawet minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creator1 Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 nie wiem czy lapiesz ale to jest sucha miska tu procedura lekko sie zmienia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Upewnij się że jest dobrze nagrzany, bo u mnie po 2km jeździe też pokazywało że nie ma nic, a jak dobrze zagrzałem, odstawiłem na 5 min to był stan idealny. Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Witam, słyszałem ze korek od wlewu oleju na ramie powinien być delikatnie odkrecony( nie dokreciny na max) ze niby jak jest dokrecony jest slabe smarowanie ale dlaczego niby? Bzdura.Stalowe ramy w Yamahah mają odpowietrzenie zbiornika oleju (odmę),więc numer z niedokręconym bagnetem można wrzucić do kibla Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) post do usunięcia Edytowane 18 Maja 2015 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi