spiwor Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Już w ten weekend: Taka ciekawostka - w filmie jest on-board pewnego forumowicza aktywnie się udzielającego.Niestety na listach startowych w tym roku nie widać żadnego Polaka. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Tia, bardzo klimatyczna impreza, poziomem adrenaliny przebijająca wszystko w czym brałem udział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Potwierdzam, nawet gadałem z tym pewnym forumowiczem (patrz wyżej :D) niestety ostatnio zawsze odbywająca się wtedy gdy mam zjazd na studiach :banghead: Ale atmosfera jest naprawdę mega!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Maciej Sikora czy w 3,35 to jest Twoja była R6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi