Piotrek13 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Witam,jestem nowy na tym forum więc nie wiedziałem gdzie dokładnie szukac mojego problemu.Posiadam harleya sportstera 883 z 2002r. i jak wyżej w temacie silnik nie pali na jeden cylinder na wolnych obrotach, natomiast bo do daniu gazu palą juz obydwa, gdy puszcze gaz znowu chodzi tylko jeden cylinder. Wspomne ze po założeniu nowych świec problem nie zniknął.Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 A jak wyglada swieca tego niepalacego cylindra ?Czy iskra nigdzie nie ucieka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek13 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 siweca jest czysta nie jest okopcona a iskra nie skacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARAS Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Opisz dokładnie jak wyglądają świeczki, jaki mają kolor np: biały, czarny zasmolony, rudy, czy jest mokra jak mokra to co to jest benzyna czy olej, jakiej firmy założyłeś nowe świeczki jakie były stare? No i tak jak kolega Adam M. napisał sprawdz iskrę czy nie skacze gdzie popadnie i jakiego koloru jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek13 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 swiece są orginalne harleya, kolor maja bialy, są suche a iskra nigdzie nie skacze. ten cylinder co nie pali na wolnych obrotach jak schodzi z wyższych obrotów szczela mi w rure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Sprawdź układ zapłonowy. Konkretnie to przewody, przy jakimś poluzowaniu, wypaleniu styku możliwe są takie objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Tak jak napisane - przewody lub cewka. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi