SpSzemeK Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam , mam taki problem iż wróciłem ze szkoły siadłem na crossa przejechalem sie tak okolo 5min i w tym czasie przebiegł mi czarny kot :evil: to postanowiłem ostroznie jezdzic .. Gdy wróciłem do domu zgasiłem cross'a i po około 30min znów postanowilem się przejechać lecz gdy siadłem i próbowałem odpalic pojawił się problem :banghead: próba odpalenia kopką okazała się porażka bo cos zblokowało i nie da się wgl ruszyc wałem.. tak jakby cos blokowało tłok .Bardzo prosze o pomoc! :wink:Cross 125cc 4t chiński :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: :excl: Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez SpSzemeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Napisz temat zgodnie z regulaminem, bo moderator zaraz zamknie. Druga sprawa jest taka, że nikt nie wie co to za moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpSzemeK Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 jest to chinski cross 125cc 4t . Dodam ze kręcąc magnetem w drugą strone jest ok ale w gmp tłoka stawia cos opor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 100 % przez kota... Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi