rybson13 Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 ja tak realnie patrzac uwazam ze Unia T albo Czewa pozyjemy zobaczymy 8) Natomiast "gwiazdy" typu gollob to zupełnie inna sprawa. Dla mnie to jest koles cienki w uszach i tylko dzieki drogiemu motocyklowi jakos udaje mu sie wygrywac ale nic poza tym. tu pojechales... a Beckham ma Najki samograjki :-D i dlatego tak gra no spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 rybson wie kto tu rzadzi :D UNIAA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Tylko mnie nie wyśmiejcie ale ja tam lubie Kolejorza Rawicz , heheh cieniutko im idzie ale jakoś tak atmosfera na stadionie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 11 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 szczerze Ci powiem, że pierwszy raz słysze o takiej drużynie :oops: Może powiesz mi, w której lidze jeżdzi i zapodasz jakieś nazwiska :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Kolejarz Rawicz :twisted: :twisted: Robert Mikolajczak :twisted: :twisted: A co do Kasprzaków jesli juz o nich mowa , to by Holty nie butowali jakby on perfidnie nie wpakowal w bande jednego z nich . Dobrze ze byly te dmuchane bandy bo az strach myslec co by sie stalo z Krzysiem gdyby owych band nie bylo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Może odezwie się wreszcie jakiś FALUBAZ czy tam ZKŻ :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 A co do Kasprzaków jesli juz o nich mowa ' date=' to by Holty nie butowali jakby on perfidnie nie wpakowal w bande jednego z nich . [/quote']No Ty chyba nie chcesz powiedzieć że ich to tłumaczy 8O . Widziałeś jak pojechał Holta? Nie zrobił tego specjalnie. Na każdych zawodach dzieje się taka sytuacja a jakoś nikt nie dobija potem leżących. Jeszcze rozumiem sytuacje typu Boyce - Gollob, ale to co kasprzaki zrobili to bandytyzm. A co gdyby Holta miał uszkodzony kręgosłup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 szczerze Ci powiem, że pierwszy raz słysze o takiej drużynie Jak moża nie znać Kolejarza Rawicz zużel to nie tylko ekstraliga :twisted: No a ja oczywiście kibicuje drużynie z mojego miasta - GKM Grudziądz :D. Żużel wspaniały sport :twisted: A widze że tu kilku kibiców z Częstochowy też Wam kibicuje, bo mamy z Wami zgode :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Jak moża nie znać Kolejarza Rawicz zużel to nie tylko ekstraliga No wiem' date=' wiem... Wstyd się przyznać, ale na serio nie słyszalem ;) A widze że tu kilku kibiców z Częstochowy też Wam kibicuje' date=' bo mamy z Wami zgode[/quote'] I bardzo dobrze :D Nie ma to jak włókniarz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 A co do Kasprzaków jesli juz o nich mowa ' date=' to by Holty nie butowali jakby on perfidnie nie wpakowal w bande jednego z nich . [/quote']No Ty chyba nie chcesz powiedzieć że ich to tłumaczy 8O . Widziałeś jak pojechał Holta? Nie zrobił tego specjalnie. Na każdych zawodach dzieje się taka sytuacja a jakoś nikt nie dobija potem leżących. Jeszcze rozumiem sytuacje typu Boyce - Gollob' date=' ale to co kasprzaki zrobili to bandytyzm. A co gdyby Holta miał uszkodzony kręgosłup?[/quote'] Widzialem ten wypadek nie jeden raz i wiem ze miedzy Kasprzakiem a Ułamkiem bylo pol metra miejsca - To gdzie tam niby mial sie wcisnac Holta przeciez on dobrze wie ile mu jest potrzebne miejsca , jestem pewnien ze weidzial o tym co nastopi zaraz po tym jak wjedzie miedzy Ułamka i Kasprzaka .Ja nie bronie Kasprzaków wiem ze to byl bandytyzm poniosło ich i teraz zabulą . Ale dlamnie zachowanie Holty wcale lepsze nei bylo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 nie krzyczcie na kasprzakow bo sami jak by wam ktos podjechal puszka to byscie odrazu wpierdo* spucili :D Holty nie lubie za to ze takiiii z niegooo POLAK :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Jaaasne... ktoś kogoś podjeżdża puchą, ten się powiedzmy wywraca, puszkarz wali w drzewo i leży ranny a motocyklista albo jego kumple wywlekają samochodziarza i go nap***. Jaaaasne. przecież to normalne by było. Wszyscy tak robią z poszkodowanymi sprawcami wypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Jaaasne... ktoś kogoś podjeżdża puchą' date=' ten się powiedzmy wywraca, puszkarz wali w drzewo i leży ranny a motocyklista albo jego kumple wywlekają samochodziarza i go nap***. Jaaaasne. przecież to normalne by było. Wszyscy tak robią z poszkodowanymi sprawcami wypadków.[/quote'] troche luzu ;) przeciesz nie mowilem tego na powaznie po to sie daje emoty... normalna sprawa ze zachowali sie jak buraki ale to sa tzw. emocje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuber Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 UNIA TARNÓW =] Karnecik jest i się jeździ, atmosfera super za każdym razem, a na stadionie tyle piękności, że w przerwach jest co oglądać;) A drużyna jako-tako sobie radzi w 2004 wywalczyła DMP ale szczerze to tylko dlatego, ze dostalismy zastrzyk kasy, a w dzisiejszym swiecie teraz wszytsko od kasy zależy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Marma Polskie Folie :twisted: Mikeal MAX,Maciek Kuciapa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi