bruns Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ze strony ŚM ."Ze względu na silnik, WR nie może stać się towarzyszką długiej wyprawy, jakiej fragmenty pokazano w spocie reklamowym. Wymaga wymiany oleju i regulacji zaworów co 1000 km. Jednocześnie ze względu na osiągi daje wielką frajdę podczas wypadów po pracy." Pierniczę taki motor w którym co !000 km muszę wymieniac olej i regulować zawory ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Mówisz że udane wr 450 ?? Wszyscy narzekają że w 250, 426, 450 szkoda się pchać a tak naprawdę jeździ ich bardzo dużo, na internetach jest masa ogłoszeń w przystępnych cenach, słyszałem od kilku właścicieli właśnie takich moto że te motory nie są takie złe źli są tylko użytkownicy. Kupując taki motor trzeba naprawdę uważać żeby nie trafić moto nad którym znęcał się właściciel. Wydaje mi się że jak bym kupił coś w dobrym stanie to nie musiał bym w niego dużo wkładać, bo moto wiadomo czasem dostanie po dupie, ale raczej będzie użytkowany sporadycznie i pół amatorsko. Chodzi mi też po głowie myśl kupna jakiegoś moto do remontu ale ciągle się nie mogę zdecydować co kupić. :banghead:Do kazdego motocykla tej specyfikacji powinno sie zajrzec co kryje w srodku, bo roznie bywa i roznie je eksploatuja. Nie licz tez, ze polowa sprzedajacych pozbywa sie moto 'tuz po remoncie - bo jest to conajmniej oderwane od rzeczywistosci. Taki motocykl trafic jest ciezko. Latales juz czyms wczesniej? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witam,Chciałem zapytać czy macie jakieś doświadczenia z tym motocyklem (yamaha yz450f 2005r.)? Ktoś może powiedzieć coś na temat tego silnika, żywotności, znane wady fabryczne, plusy, minusy. Jest to ostatni rok na stalowej ramie. Z góry dziękuje za informację.Pozdrawiam, Co japonia to japonia, niezniszczalna pod warunkiem że trafisz dobrze utrzymany i serwisowany na czas motocykl oraz będziesz się tego trzymał. A niestety jak trafisz coś co jest już na ujechaniu to na taki dobry remont musisz wyłożyć te 4-5 tysięcy. Generalnie na Twoim miejscu gdybym coś kupił to od razu wyciągnąłbym silnik na stół i wszystko rozebrał do ostatniej śrubki. W Polsce panuje taka dziwna zasada, że każdy chce wszystko za pół darmo, więc jak chcesz sprzedać dobry motocykl za w miarę duże pieniądze to go po prostu nie sprzedasz dlatego mamy na rynku same ulepy. Pierniczę taki motor w którym co !000 km muszę wymieniac olej i regulować zawory ! A co w tym dziwnego? Wysilony silnik który daje sporo frajdy oczekuje specjalnego traktowania, proste jak j*b**ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ze strony ŚM ."Ze względu na silnik, WR nie może stać się towarzyszką długiej wyprawy, jakiej fragmenty pokazano w spocie reklamowym. Wymaga wymiany oleju i regulacji zaworów co 1000 km. Jednocześnie ze względu na osiągi daje wielką frajdę podczas wypadów po pracy." Pierniczę taki motor w którym co !000 km muszę wymieniac olej i regulować zawory !To kup dwusuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 To kup dwusuwa.zaraz bedzie marudzil ze 'mieszanka' :D Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi