słoma Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,17742002,Tysiace_motocyklistow_z_calego_kraju_na_Zlocie_Gwiazdzistym.html#BoxLokCzeLink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie ma się czym chwalić, za tydzień będę Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez mrymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riders82 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 mimo złych prognoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikijazz Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,17793727,List__Jedni_motocyklisci_zabronili_innym_motocyklistom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 O pewnych rzeczach trzeba rozmawiać, wymaga tego kultura. Jura się sprzedała politycznie, jak wspomniane w artykule w..ki i już raz podzieliła rozpoczęcie sezonu, więc nie ma się co dziwić o prowokację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Kato -zjeby muszą skłócić każde srodowisko i podzielić naród . Trzymam za klubem Jura , nie dajcie się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Nie rozumiem Cię. Sięgnij po fakty, kto dzielił i wypraszam sobie, bo jestem kato i myślę, że jak będzie potrzeba, to Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikijazz Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ja i wszyscy moi znajomi też jesteśmy za Jurą. NIe jestem czynnym uczestnikiem zlotu czy rozpoczęcia sezonu na JG. Tak zwyczajnie się nie robi jak to ma miejsce w chwli obecnej.mrymek - o jakiej prowakacji i zaprzedaniu politycznym mówisz ? Podstawienie autobusu do poboru krwi to wg Ciebie prowokacja ? NIe podoba mi się to, tym bardziej że to wszystko w imię wiary. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Co to znaczy jesteśmy za Jurą?Mówię o pseudo, ryżym prezydencie. To właśnie on i Jura doprowadzili do podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikijazz Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Chodzi o to że było zupełnie odwrotnie niż mówisz. To Węgrzyn wraz z klerem odmówili współpracy z miastem i wypieli się na wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Panowie, pax! bo kolejny temat o częstochowie i zlocie zostanie zamknięty, i pozostanie tylko jako memento dla potomnych ile "miłości bliźniego" niosą w tych imprezach tak organizatorzy, jak ich uczestnicywątek pozostaje INFORMACYJNY w dziale zlotów. ewentualne dalsze pyskówki zostaną zdecydowanie zakończonejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi