KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 No zacna ..... kilka osób mnie zlinczuje za ciecie i gięcie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Raczej za profanacje :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Profanację masowo produkowanej Hondy?Nie sądzę, to nie Brough Superior, czy Benelli Sei.Gnij i tnij do woli, od tego są takie zabawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 W zeszlym sezonie nabilem ok. 1000km (!), wiec moto przewaznie stalo i lapalo kurz. Nie wiem czy sie odnajde w tym klimacie, biore jeszcze pod uwage jakies duze enduro, zeby polatac i pozwiedzac zakamarki kraju, lacznie z tymi gdzie trudno wjechac.Też tak mam, w zeszłym roku coś ok 1,5 kkm. :sad: Ale duże enduro to dobry pomysł. Jak chcesz bryknąć na weekend to szybko dojedziesz po każdej drodze, ciekawe miejsca też pokonasz (mój max to kamieniołom przejechany w poprzek :bigrazz: ), w niedzielę wokół komina też się przewietrzysz. I na czopki patrzysz z góry (dosłownie)... bezcenne. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wykminilem, ze jednak zaczne w koncu budowe streetfigtera na bazie cbr900rr.Rama ladna i seksowna ;) , silnik calkiem przyzwoity, czyli baza jak najbardziej ok.Na pewno chcialbym zrobic cos nietuzinkowego, wiec moze beda "tatuaze" w postaci malowania aerografem u jakiegos magika. Lub caly w czarnym macie ?Cos bardziej ekstremalnego i w kolorze ?A'la predator ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zdecydowanie oddaje głos na mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jak już ktoś kiedyś powiedział, zjazd na off to naturalna ewolucja motocyklisty .Ja wybrałem enduro :flesje: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zdecydowanie oddaje głos na mat.Myslalem,ze wlascicielka niecodziennych tatuazy wybralaby opcje z aerografem :) Jak już ktoś kiedyś powiedział, zjazd na off to naturalna ewolucja motocyklisty .Ja wybrałem enduro :flesje:Gosciu zaproponowal kiedys za moja baze do streeta XT600.Pozniej pojde na pewno w strone duzego enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jako właścicielka motocykla w czarnym macie nie mogłam odpowiedzieć inaczej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Matko jakie brzydale ........ Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Matko jakie brzydale ........Uroda to kwestia gustu :wink:Poza tym czarny mat,by pasowal do mojego brzydkiego charakteru :blink: Jako właścicielka motocykla w czarnym macie nie mogłam odpowiedzieć inaczej ;)Hehe, z tej strony to nie patrzalem Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Nico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 czarny mat jest git :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Matko jakie brzydale ........I tak duzo ladniejsze od st4s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 I tak duzo ladniejsze od st4s. No ST4S jest tak brzydki że aż piekny :D ha ha ha ha ha ha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Chyba mamy osobliwe pojecie piekna :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi