Mario Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 ... i chyba ją jutro kupię :banghead: :evil: :banghead: Rocznik 1989, pierwsza rejestracja w Polsce 05.2004, przebieg 44 kkm, elektryczny rozrusznik, 2 kpl opon (nowe kostki i używane uniwersalne), stan ogólny i pierwsze wrażenie o.k. - jak na enduro nawet wyjątkowo zadbany :buttrock: Wymienione ostatnio: amor centralny (SHOWA), zespół napędowy (zębatka 47 zębów + oryginalna w dobrym stanie), łożyska główki ramy, klocki przód (z tyłu bęben).Po wspólnej przejażdżce z właścicielem (on na WR-ce sąsiada) - bardzo przyjemne wrażenia. Motocykl ścisły, zero stuków czy szarpania, brak wycieków. Opiszcie swoje wrażenia z użytkowania podobnych sprzętów - bo chwilowo jestem zajarany jak dziecko i chyba nie potrafię trzeźwo ocenić czy przypadkiem nie wpieprzam się na minę - a czasu jest mało :buttrock: Pozdrawiam, Mario. Acha!Właściciel życzy sobie za to cacko ok 8000 pln :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 :buttrock: :buttrock: :banghead: [glow=blue:f90f8a234f][/glow:f90f8a234f]... no i kupiłem :evil: :banghead: :banghead: Nareszcie po ponad 2 latach przestałem być motocyklistą - teoretykiem :smile2: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Gratulacje :buttrock: :buttrock: :banghead: Oby Ci sie dobrze na niej jeżdziło i jak mozesz to wrzuć jakies fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 No właśnie właśnie, pochwal się nam swoim cackiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 hmm... usiłuję wklejać zdjęcia ale nic mi z tego nie wychodzi :) Pod linkiem "dozwolone rozszerzenia i rozmiary" mam same zera :cry: Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Pod linkiem "dozwolone rozszerzenia i rozmiary" mam same zera U mnie też tak pokazuje. Fotki mają ograniczenie roz max 800x600 i chyba 40 kb max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzzz Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 gratuluje zkupu jesli mozesz to postaraj sie wkleic jakies fotki i powiedz za ile kupiles sam szukam jakiegos endurko ale troszke lzejszego chyba mialem xl 600 ale chyba bez R a moze i miala twoja ma taki duzy bak ja dakar moja byla z 87 i nie miala rozrusznika wielki minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zamieszczam link do zrobionej na szybko wizytówki: http://republika.pl/mario70/index.html?id=1092421808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Szliczności :)Kiedyś [mam nadzieję] spotkamy się na tym „torze” [czy jak to się mów :roll: ] koło siekierkowskiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Kiedyś [mam nadzieję] spotkamy się na tym „torze” [czy jak to się mów ] koło siekierkowskiego ... no właśnie - jak tam dojechać? W którym miejscu trzeba przejechać przez Wał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Powiem tylko tyle - PIEKNY SPRZET !!!!!! :) :) Kurde sam bym czyms takim posmigal, tyle ze oczywiscie brak $$$ mi to utrudnia. No coz narazie pozostaje mi jazda moim sr50 88r =]]]. Zycze ci bezwypadkowej jazdy i zeby sie sprzet nie psol =]]]Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Cytat:Kiedyś [mam nadzieję] spotkamy się na tym „torze” [czy jak to się mów ] koło siekierkowskiego ... no właśnie - jak tam dojechać? W którym miejscu trzeba przejechać przez Wał? Tam jest kilka wjazdów i konkretnie nie pamiętam, w który trzeba wjechać – najlepiej jak wjedziesz na wał i będziesz mykał przed siebie. To sama przyjemność. Po jednej stronie ruchowa ulica po drugiej piękne krajobrazu :) Mówię ci super jest jeździć po tym wale, fajna droga! Z niego od razu zobaczysz tor! Ja tam uwielbiam jeździć – kiedyś prawie spadliśmy z kumplem :) Śmiesznie było… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufa Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Witam i gratuluje zakupu!Sprzęt oki ale niestety koleś coś poknocił!To nie jest R tylko LM!R nie ma rozrusznika! Ze zdjecia jednak wszysto raczej pasuje na LM i tak wtgląda!Ma lampe z R ale widze że rama jest kanciata a w Rkach jest rurkowa! plastiki są z LM!Sory za nie składna wypowiedz ale patrze na zdjecie i pisze co widze!Napewno jak byśmy sie gdzieś spikneli to zobaczył byś róznice!Sprawdz ile ma masy i porównaj to na niemieckiej stronie XL! Sam się przekonasz!Ale sprzecicho ładne i napewno nie bedziesz złego słowa mówił na tą niunie tk jak ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufa Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 sorkiAdreshttp://www.bilder.xl600.de/index.htmlTu masz wszysto o xl600 tylko że po niemiecku ;-( Jak mówiłem napewno to nie jest R! Jak już to RM albo LM po przeróbce!Powodzonka I Dzobaczenia w lesie! ;-)Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz_ Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Fajny sprzecior i zarazem ladny motorek.A wy mówicie żeby jechac po wale miedzyszynskim??czy chodzi wam o ten tor co jest gdzies kolo lomianek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi