kush Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Hej!Skoro na ścigaczu nie odpowiadaja to moze tu napisze ;) Ostatnio wiele moich "ziomków" zrezygnowało z offroadu (sprzedali motorki i się smutno zrobiło) samemu po lesie sie nudno jezdzi dlatego myslalem zeby przesiasc sie z mojej suzi rm 125 na cos na droge. Mam 17 ale A1 chyba nie robie jak wprowadzili 125 na B. Dlatego chce kupic jakies 125 na droge ale tez zeby wiechac na jakies lesne trasy. Mysle nad enduro/sm. Najbardziej mi sie spodobala husqa sm 125 tylko ze jest ich bardzo malo w Polsce i wgl mało info o nich. Moglby ktos kto ma sie cos wiecej o nich wypowiedziec? (moc, spalanie, ogolna eksploatacja). Jakie jeszcze moto polecacie? :cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIKOWSKI Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 YAMAHA DT Quote Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kush Posted February 8, 2015 Author Share Posted February 8, 2015 ale DT-ek juz chyba nie produkuja? Bo jak widze to wszystko jakies stare a nawt na stronie yamahy jest tylko WR.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIKOWSKI Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Jaką kasę chcesz przeznaczyć ? Quote Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qadrat Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Mam 17 ale A1 chyba nie robie jak wprowadzili 125 na B. Żeby legalnie jeździć 125ccm na B to musisz prawko kat. B posiadać minimum 3 lata ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kush Posted February 8, 2015 Author Share Posted February 8, 2015 Żeby legalnie jeździć 125ccm na B to musisz prawko kat. B posiadać minimum 3 lata ;) Wiem, wiem ale zawsze mozna nagiac troche przepisy :) Jaką kasę chcesz przeznaczyć ?6-8 tys. najbardziej mi sie te husqi podobaja ale malo ich :dry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qadrat Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Wiem, wiem ale zawsze mozna nagiac troche przepisy :) Skoro i tak chcesz naginać przepisy to nie lepiej wziąć coś typu DR-Z 400 czy jakieś enduro 600ccm? Za te pieniądze dostaniesz Hondę FMX650, trochę ciężka ale jeździłem i przyjemny motocykl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts