Vlaad Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jak w temacie, mogą być oczywiście używane, porysowane ale bez ubytków - zwłaszcza mocowań. Niestety już od dłuższego czasu poszukuję i nic - ani Allegro ani e-bay :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Vlaad a co się stało?No niestety ST1050 nie jest zbyt popularny. Ja mam na sprzedaż komplet owiewek do Yamaha R6 i nikt nie chce kupić ;) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Trzy lata temu pasażer pewnego Peugota postanowił w korku otworzyć drzwi... Nie było szybko: 5-10 kmha bo padał deszcz i było ciasno, samo uderzenie nie było groźne, ale nie utrzymałem motopcykla i zrolował do rowu. Geometria została nienaruszona, niestety plastiki słabo zniosły ten eksperyment - rów był dość głęboki :sad:Kolejny pech - OC nie obejmuje działań pasażera. PeeSA może jast na forum ktoś, kto sprowadza części z Ju Kej? Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Vlaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jeśli masz jakiegoś znajomego na miejscu to można wysłać paczkę busem, są polskie firmy transportowe, które oferują taką usługę, tylko musi Ci to ktoś tam ogarnąć. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Vlaad - serio piszesz, że OC nie obejmuje zachowań/działań pasażera? Czyli co? Po takim manewrze zostajesz z ręką w nocniku bez kasy? Nieźle... Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Dokładnie tak to działa. Jeżeli pasażer nie ma oddzielnej polisy to kiszka - pozostaje tylko sprawa cywilna w normalnym trybie. Polisa OC obejmuje jedynie kierowcę i właściciela pojazdu (jeżeli to różne osoby). Limo - nie mam w Ju-Keju nikogo znajomego :sad: Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Vlaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Na trasie Polska - UK - Polska korzystałem z Interparcel . Pare lat temu to było 30 funciaków za 30kg pudło .Inny sposób to taki że organizujesz pośrednika (kiedyś tam korzystałem z paczki24 - ale to już nie robi ) , kupujesz graty na ebaju , wysyłasz do pośrednika a on przywozi Ci do Polski. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jest jeszcze taka opcja: http://lublin-transport.pl Piszą że odbierają zakupy z ebaya. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Czyli transport to nie problem. Niestety w dalszym ciągu nie mogę znależć części, zwłaszcza czachy. Boczne już namierzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi