Krokodyl_Wrocław Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Stało się, spełniłem marzenie dzieciństwa - przedstawiam Wam mojego hadeka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Piękny, znam to uczucie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nowy dom, nowy Harley, nowe życie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotorcycleManiac Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ładne Evo:) mój co prawda w totalnie innym klimacie ale Twój sprzęt robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Mi też marzy się fat boy. Pojeździłem trochę FB i spodobalo mi się. Ladny Twój ale nie mój klimat. TT Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Super maszyna, przednia lampa a raczej ramka na niej gryzie sie z caloscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 kurde ale to jest piękne... stary się robię :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Póki co też jest w sferze moich marzeń, ale może kiedyś ;)Przepiękny motocykl! Cytuj DP FG Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi