koroviov Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Najlepszy Accord 2.2. 200 tys. na gazie. Niezniszczalne pudło z automatyczną skrzynią. Najgorzej wspominam VW Jetta II z silnikiem 1.8. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Obsluga natomiast jest dosc kosztowna ( np wymiana paskow rozrzadu $ 1000.- ). No w audi a4 wymiana paska tez kosztowala mnie okolo 900€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie stac mnie na samochod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 najlepszy lexus LS400 1992 r ( SC400 mam do dziś :) )najgorszy Peugeot 205 z silnikiem 1000 lub 1100 ( katastrofa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Yeuop, rozwaliłeś mnie odpowiedzią :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość małaMi Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie stac mnie na samochod.ktoś musi dbać o środowisko naturalne ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 obecnie Audi A3 3.2 V6 quattro automat rocznik 2006 z przebiegiem 27 tyś km, jest tym czym powinno być autko do miasta i na trasę :wub: . co do gazu to masz rację :(. aha czyli temat założony żeby się nowym niemcem polansować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 aha czyli temat założony żeby się nowym niemcem polansować Brak bramy na pilota skutecznie udaremnił tę próbę wydłużenia penisa/powiększenia cycków* * niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie stac mnie na samochod.To przynajmniej rozczarowania nie doświadczysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Samochod to jedna z rzeczy, ktorych nie chce miec mozliwie jak najdluzej.Nie lubie sobie zaprzatac umyslu kolejnymi rzeczami, ktorych nie potrzebuje.Probuje oczyscic swoj umysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Najgorszy citroen C5 1,6Hdi, spuło się wszystko z elektroniki, tryby awaryjne itp.Najlepszy citroen Xm MkII 2,1 td automat , niczym bardziej komfortowym na naszych drogach nie jeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nawijacie o furach, ja najlepiej wspominam Trabanta 1,1 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 też bym się pochwalił ale się wstrzymam bo zwykle bywa że po tym zacznie się sypać, wole tego uniknąć Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Najlepszy: volvo 850, najgorszy Astra 1,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Astra 1,6 75 KM to byl najbardziej niewygodny rzech jakim mialem nieprzyjemnosc jezdzic. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi